ZIKU Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 a co powiesz na taki wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Niezly szczeniaczek Mi tez sie udalo takiego upolowac z tym ze na paprocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 a co powiesz na taki wymiar o kurcze ale pienkny, jak bym takiego w sobote zlapal to by bylo pierwsze miejsce i wenteczka: Savage Gear Bushwhacker byla by moja Pozd.Markus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 A ja na dzisiejszej wyprawie nad Odre upolowalem jednego zanderka 41cm. Pozatym kilka ciekawych bran. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 JA W sobotę miałem kilka brań, jakieś sandaczyki 50+, i słowną wymianę uprzejmości z gośćmi z łódek z naprzeciwka, prawie na wiosła już szło, ale rozeszło się po kościach. Policja rzeczna obiecała się pojawić, ale jakoś mi umknęło ich przybycie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 To moje pierwsze zdjęcia na jerkbaitcie, mam nadzieję, że będe miał większe powody do chwalenia niż teraz Narwiańska klasa standart. Myślę, że są w tej wodzie znacznie większę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Graty 1 zdjęć i oby więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Redzi, dzięki za miłe przyjęcie Jak to się mówi bedę robił wszystko co w mojej mocypozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Ja właśnie wróciłem z nad wody niestety do pracy czas iść zaraz. Co prawda pogoda słaba ale udało się złapać sandacza koło 60cm i szczupaka podobnych rozmiarów na więcej nie pozwoliła dziś natura wodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Dobre zdjęcia, te pierwsze zdjęcia na jerkbaitcieGratulki.Życzę dalszych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Witam, Popper, dzięki za słowo otuchy Ja taże życzę połamania kija i może też połamania migawki <_< ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Czesc Kamil PP z tej strony , widze ze dalej lowisz ladne ryby , a zdjecia rowniez robisz przyzwoite )Pozdrawiam i zycze milego korzystania z jerkbait'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Czesc Kamil PP z tej strony , widze ze dalej lowisz ladne ryby , a zdjecia rowniez robisz przyzwoite )Pozdrawiam i zycze milego korzystania z jerkbait'u a cóż top za skróty ale łów sumiennie dalej kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Siemka Przemek, dawno nie pisaliśmy do siebie. Jerkbait to tak fajna strona, że nie musisz życzyć mi miłego korzystania Rzucasz czasami okiem na RO? Z tymi rybami to całkiem spora przesada Pozdrawiam serdecznie i dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Redzi, staram się bardzo PS. Ten skrót nie jest taki trudny do odszyfrowania pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Redzi, staram się bardzo PS. Ten skrót nie jest taki trudny do odszyfrowania pozdro Może i nie ale z wizardem nigdy nic nie wiadomo Poreszto to mój sąsiad i mu czasem nieźle bije w dekiel Dobra koniec spamu wracamy do sandaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Kamil nie zagladam juz na RO ... Redzi i co z tego ze mi czasem w dekiel daje , przynajmniej sie nie nudzimy na jakies wyprawie KONIEC SPAMUPolamania kija ( nie lubie tego okreslenia gdyz czesto lamie szczytowki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Przemek, możesz zajrzeć, jeszcze nie jest tam tak tragicznie (dopóki wrzucam tam swoje foty) A Wy z deklami nie przesadzjcie, bo wpadniecie do rzeki <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Fakt, wątek nazywa się Sandacze 2007, więc trzeba by wreszcie zamieścić post który ma coś do rzeczy Portret czerwcowego zandera: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Dokladnie o wszystkim i o niczym w tym watku jest tylko nie o sandalach. Moj pierwszy sandal w zyciu, od razu wymiar. Na opad, na gumke. Z Bugu oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Ja dziś jeden króciutki taki tyci tyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Hej...niby to mamy siwetna pore na sandacze, padaja piatki, szóstki, mniejsze, a wątek znalazłem gdzies zakurzony . No wiec wrzuce go na góre z moim tegorocznym standardem Co tam w wodzie słychać? wrześniowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja po dłuższym postoju w boksach jutro wyruszam na mętnokiego co prawda woda jeszcze wysoka, ale zobaczymy czy coś będzie skubać moje gumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Redzi, jedziesz na początek czy na koniec kanału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 No właśnie co radzicie? Bo jutro chcemy jechać na kanał. Jaka pora najlepsza ? Rano, wieczór? początek czy koniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi