strzalka Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Gratulacje rybek chłopaki. Dziś ojciec pokazał klasę i pobił swój rekordzik o parę centów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Gratki dla taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Kurka wodna ale smoczysko, gratuluję łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 No piękny, gratulację dla taty. Strzałka, napisz cos więcej o okolicznościach. Nie często przecież takie piękne smoki wyjeżdżają z wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Właśnie !@strzalka prosimy więcej szczegółów Gratulacje dla taty -=- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 gratulacje dla papcia., ale zębacz piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Piękny kejter gratulacje dla taty, napisz coś więcej, gdzie, co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 No i zaczęły nam gryźć sandaczyki na mazowieckiej Wiśle.Wczorajszy rekonesans przyniósł ok. 30 brań, z tego połowa rybek na kiju, i siedem wyjętych w tym: 5 sandaczy, 1 medalowy okoń, no i leszcz, nie za kapotę a normalnie gumką do buzi Z uwagi na wczorajsze wyniki, dzisiaj została ogłoszona pełna mobilizacja i ja oraz, tommek i explorator73 postanowiliśmy przechytrzyć mętnookie. Udało się. Brań co niemiara, niewiele zaciętych ale jednak, fotka jednego z rozbójników poniżej no, tak trzymać, gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 strzałka rozumiem ze ten fajny Rekordzik taty dalej pływa???w swojej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Dziś z kolegą Ssamerem odwiedziliśmy Wisełke w poszukiwaniu nowych miejsc na sandacze. Trafiliśmy na fajne dołki, było trochę brań, nic wielkiego, ale na początek to już coś Trafił sie też leszczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ale było też przykre zdarzenie otóż w pobliże podpłynęła łajba z wędkarzem, facet wyjął kilka podobnej wielkości ryb co nasze i ... zapiął na agrafki. Po jakimś czasie odpłynął i wrócił z kolegą, który ( bez urazy ) miał na głowie czapkę Jerbaita :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 TomCast mówisz o tych dwóch na pychówce w okolicach G.Kalwari? Tam to normalnie dzicz. W tym roku odpuszczam tamten odcinek. Aż się pisać nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 TomCast mówisz o tych dwóch na pychówce w okolicach G.Kalwari? Tam to normalnie dzicz. W tym roku odpuszczam tamten odcinek. Aż się pisać nie chce.no tak, ale żeby w od razu czapeczce Jerkbait? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ja piszę o Warszawie. Szkoda że nie mieliśmy aparatu, bo telefonem nie dało sie tak mocno zbliżyć żeby wyszło dobre zdjęcie. Jutro też tam jadę, jeśli będzie ten gostek to tym razem go uwiecznię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Napisz jeszcze o której będziesz to się pojawi żeby dać się uwiecznić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ups, ale gafa Masz racje, teraz sie nie popisałem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ja piszę o Warszawie. Szkoda że nie mieliśmy aparatu, bo telefonem nie dało sie tak mocno zbliżyć żeby wyszło dobre zdjęcie. Jutro też tam jadę, jeśli będzie ten gostek to tym razem go uwiecznię. Jaka to była łodź , jaki silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Może odpowiem Ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Jego to bym poznał <_< Ten był wyjątkowo perfidny. Nawet udawał że mierzy te ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Jak coś to mam wiatrówkę można odstrzelić za karę tą czapeczkeęz głowy <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Hehe @Tomcast widze ze leszcze to nie tylko mnie sie czepiaja...poszedłem dzisiaj na odre za sandaczem porzucać iii...łapalem ale leszcze na seledynowe kopyto wymieszane w zapachu...8 sztuk przegięcie... i to zebym jeszcze łapał gdzies na zimowisku to rozumiem zeby był jeden to też...ale nie 8 sztuk na środku odry i to w nocy na dodatek...Sandaczowy leszczyk tylko fotka troche nie udana.. wszystko takie same ciut ponad 1,5 kilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ładnego leszcza miałem też wczoraj na jeziorku jak jeszcze dało sie łowić ( nie całkiem zamarzło )Miał ok 2-2,5kg ale rozerwał sobie pysk podczas holu i przy samym brzegu spadł. Też wziął na seledynowego rippera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ja widziałem 2 ludków na łodzi,jesen miał coś podobnego (odległość) do czapeczki jerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Dziś mimo ślicznej pogody ( a może była za ładna ) brań prawie nie było. Dwa wyjęte, jeden ok 20cm, drugi pod wymiar. Na koniec trafił się kilowy klenik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Piękny ten ...sandaczo-kleń Ja byłem wczoraj, jeden mały sandaczyk 50+, ale pomylił zestawy i uwiesił się koledze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi