ginel Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Właśnie to jest ten ból wiesz nawet okoń też ryba ale miej tak jak moj ojciec 2 lata temu na zawodach szczupala 90 cm dłuugo myślał czy go zabić czy jednak wypuścić w końcu z wielkim bólem go wziął Emocje związane ze stanięciem na pudle wzięły górę Kto to pokona ten gość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Dlatego podoba się mi że w UK na zawodach ryby martwe lub uszkodzone nie są ważone i wliczne Nie ma takich dylematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Dzisiaj kolejny wyjazd sandaczowy zaliczony ,niestety brały same półmetrusy .W sumie złowiłem 11 sandaczy i jednego szczupaka no i obowiazkowo zaliczyłem kąpiel jak chciałem sie dostać do fajnej miejscówki .Dwa wyjazdy i dwa razy gleba do wody ale było warto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Panowie czy jeszcze ktoś z was łowi sandacze ba watek zdycha .Dzisiaj byłem o piątej rano na wodzie bo sandacze za nic maja moje wstawanie o 2 w nocy i biorą od 8 do 12 .O 6 rano na białe kopyto zaliczyłem cztery niemiarowce ,o 9 na fluo seledynowe kopyto w dwóch rzutach dwa sandały po około 55cm i to by było na tyle .Jeszcze to nie jest to na co liczę ale przynajmniej coś szarpie wędką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Czesc wam!! chce wam zapytam?ktory dobry branie sandacz na wisle w warszawie?naprawde lubie lowic sandacz i rapa!!w tym roku nie zowilem sandacz ktos mieszka tarchomin to chodz prv!!!pozro lukexio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 hej tomi 78!!moge ci zapytac ??jaki masz wedka dlugosc i firma? zylka czy pleconka?? powiedz mi jak wygladac miesjce dobry branie dla sandacz ?chce latwo rozpoznac gdzie branie sandacz!!pozdro lukexio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 @tomi78 - na sandacze jeszcze przyjdzie czas Najlepsza pora właśnie się zbliża Oby tylko nie było powodziowej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 niezbyt typowa przynęta: kiedyś chyba Remek zamieszczał podobne zdjęcie z opisem coś w stylu typowa zdobycz na powierzchniową przynętę Dzisiaj mi się trafiła ta sama rybka na agresywnie prowadzonego sliderka przeznaczonego dla innych zębaczy z Wisły ps - zahaczył się za sam skraj pyska, natomiast sam był wyjątkowo gruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 dzis zlapalem sandacz 43cm i wroci do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 ładnie te sandacze wam biorą gratuluje ja ruszam za dwie godziny może coś wpadniepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 kiedyś chyba Remek zamieszczał podobne zdjęcie z opisem coś w stylu typowa zdobycz na powierzchniową przynętę Tak Ja złowiłem sandacza na wieloryba PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 A ja już gdzieś to zdjęcie widzialem warte pokazywania bo ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Ładne zdjęcie ,biorąc proporcje sandacza do Remka to ma coś koło 110 chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 remek!!!gratuluje piekny sandacz!!ile mial wymiar??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 z tego co czaję to Remek zajmował się czymś na szpuli multika,jakieś wąsy czy jakoś tak i w Tym czasie na typowo sandaczową przynęte czyli boleniowy wobek w lekkim opadzie- trach !!!ciach!!! i siedzi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Wczoraj po wlace z sumem udało się równierz złapać 13 sandaczy niestety tylko 1 był wymiarowy reszta małe gluty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Tak Ja złowiłem sandacza na wieloryba PozdrawiamRemek własnoręczna robota?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Ja właśnie wróciłem z połowu 3 sztuki ale znowu jeden 55cm a 2 pozostałe pod wymiar, do tego 2 spięte. Woda wysoka i zalała mi miejscówki do tego deszcz i troszke kiczowato się łapało ale coś tyrpneło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 A to mój sandaczyk z odry złowiony na paprocha. Co prawda niewielkie rozmiary ale sandacz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 To prawda - rozmiar niewielki, ale podobno wielkość nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Ja ostatni tydzień spędziłem na jednym z południwych zbiorników zaporowych. Niestety woda jeszcze mętna po ostatnich powodziach i wyniki kiepskie- nawet nie było co fotografować, dopiero ostatniego dnia coś się ruszylo, ale niestety nie powalało rozmiarami 30-55 choć był jeden taki co się nie chciał pokazać - no i się nie pokazał a był już godny uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 To prawda - rozmiar niewielki, ale podobno wielkość nie ma znaczenia zależy kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 W wędkarstwie chyba jednak wielkość ma znaczenie. Jak pytam kolegów po kiju co złowili, to jedni odpowiadają, że ch... a inni, że wielkiego ch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 A ja to nie wiem.Albo odczarowałem łódkę, albo decyzja o zmianie kierunku wypływania z przystani była trafna.W każdym razie pierwszy lepszy dół na Wiśle, standard, czyli seledynowe kopyto, drugi rzut i jest: Niestety więcej czasu na obrzucanie dołka nie było, ale zamierzam tam niedługo wrócić P.S.Przy okazji dziękuję Piotrkowi (explorator73) za szybkie i sprawne podebranie ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 dzisiejszy sandaczyk, jeden z kilku, z jednej z Odrzańskich żwirowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi