Friko Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 ... i ta szafirowa woda muchos garcias za fotki, hombre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksaj Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 entonces unas fotos mas (w takim razie pare fotek wiecej)tak wyglada ten zbiornik woda bardzo czysta jak w wiekszosci hiszpanskich zbiornikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 to tak jak u nas widoczność 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Oj widać jak kiepsko jest z sandaczem w naszych wodach,a chyba w szczególności w rzekach Mciek znasz mnie dobrze, wiec napisze tak w Oder River chłopaki jeszcze cos łowia a reszta to....mistrzowie świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Mnie - w moim łowisku, do którego mam niedaleko - sandacze brały w maju jak głupie, na wolfram do 10kg; nieduże, na ogół niewymiarowe, a co trzeci taki od 50 do 59cm i zacinałem je dość wolnym kijem - Dragonem HM 62 Pike - w takim dziwnym miejscu, gdzie są razem ze szczupakami, dlatego łowiłem je w okresie ochronnym polując na essoxy. Teraz chodzę tam z różnymi szybkimi wędkami, ale rzadko udaje mi się któregoś zaciąć (co nie znaczy: nigdy) - są, trącają, obcinają ogonki, ale są ostrożne. Nie takie, jak Kolegów, ale dla mieszkańca Łodzi, który łowi tam, gdzie może dojechać w 10 min i w 10 wrócić, to radocha: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a458233f1c9dc748.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-s Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 a my z kolegą Slawkiem mielismy troche szczescia .Co prawda na cztery dni lowienia sfotografowalismy tylko 5 ryb ale dwoma fotkami mozemy sie pochwalicmoj sandalek.htmslawkowy sandalek.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-s Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 sorki dopiero zaczynam te zabawe wiec powtarzam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 . Sandałki to to może i były ale 10 lat temu.Toż to sandały!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-s Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 rozmiar mojego to 79 cm a Slawkowego 91 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 gratulacje, piękne smoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wielka frajda zobaczyć takie sandacze Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jeśli moźna to co to za jeziorko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-s Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Mysle ze nie odkryje Ameryki jesli powiem ze to Turawa. To moim zdaniem jedyna woda gdzie spotkac mozna wieksze od tych rybki.Czy ktos lowil ostatnio na Sulejowie ? Wybieramy sie tam w niedziele i nie mamy zadnych wiesci .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Tak właśnie wydawała mi się znajoma ta woda. Tylko z trola połowiliście czy ,,z ręki'' też?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-s Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Z reki zdecydowanie trudniej .Na cztery dni biczowania szesc ryb (w tym dwa szczupaki) duzo mniejszych niz te na fotkach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 rozmiar mojego to 79 cm a Slawkowego 91 cm Piekne! Wielkie gratulacje! Fantastyczne rybska. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Chyle czoła przed takimi rybkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Łał ten 91cm dwa lata takiego nie miałem w rękach. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 no wreszcie Kuba czekalem kiedy wstawisz te foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Rany dziś nad moją wodą naliczyłem 14 spinningistów, masakra, stali jak na zawodach. Tyle że ja dalej łowiłem, troszkę w innym miejscu ( w moim nie było nawet gdzie czubka wędki wstawić <_< ), a oni katowali wode na próżno Bo nie wystarczy kupić sprzęt, trzeba jeszcze nauczyć sie go używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Kuba-s, również gratuluję rybki, piękny smok , u mnie ostatnoi same takie do 65. Ale co wyjazd to coś się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgadza się - smok piękny. Szczere gratulacje. A ja za chwilę jadę polować na takiego smoka na trupka i mam pierwsze wieści z Głowna, dokąd jadę. Nie ma tam nawet miejscowych wędkarzy; tych, którzy mieszkają sto metrów od wody, i którzy dwa lata temu, gdy nałowiłem tam sandaczy, byli co noc, co dziesięć metrów. Dlaczego ich nie ma? - wiadomo. To dobrze nie wróży, ale by prawdziwemu wędkarzowi wytłumaczyć, że nie ma po co jechać, trzeba by mu przemówić nie do rozumu a do krwi - to natomiast jest zdaje się po prostu niemożliwe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Amator koguta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klubklen Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 ja jakos jesli chodzi o sandacza to raczej sezon mi sie jeszcze nie zaczął, bo lowie prawie wylacznie na odrze i jak narazie to wole zajac sie kleniami jaziami i cala reszta ktora teraz dobrze bierze.... Na sandacza to nastawiam sie glownie pozna jesienia... Na razie to tylko mam kilka niedużych sandaczykow (ot tylko wymiarowych) zlowionych noca na plyciznach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Weekend spędziliśmy z @tornado, na wspólnych łowach. Celem głównym był mietkowski sandacz oraz gruby okoń. Skrycie liczyliśmy, na nocne spotkanie z sumem.rzeczywistość okazała się bardziej prozaiczna .Sandacz prawie nie żerował, okonia nawet nie zobaczyliśmy, o sumie nie wspomnę.W przyłowie trafił się szczupaczek +45 cm.Wszystkie sandacze złowiliśmy na trolling, tylko szczupaczek połakomił sie na gumę, poderwaną z dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi