Skocz do zawartości

Skoki narciarskie 2023/24

BOB1

Rekomendowane odpowiedzi

Leżących się nie kopie więc nie komentuję występu naszych skoczków.

Kolejne gratulacje dla Krafta. Ciekawe jag długo utrzyma taką formę?

Kopie się kopie

Takie bieszczadzkie tango :lol:

Jqk piłkarzy się kopie to i po skoczkach solidarnie można się przejechać ...;)

Prawda taka ze jak w piłce tak i tu wymiana pokoleniowa jest potrzebna

A wiadomo jaka jest ówczesna młodzież

Mentalność inna

Niekonczące się chciejstwo

Kaska i imprezki w głowie

Zobaczymy co czas przyniesie

• Like 1

Robert, tak prawdę mówiąc, nie mamy żadnych przesłanek, aby coś się poprawiło w skokach Naszych zawodników. Jedynie zmiana trenera, przyniesie poprawę, co widzieliśmy nie raz już, w poprzednich sezonach. Co do Krafta, to jest skromny, a zarazem wybitny skoczek. Myślę, że to tylko nieudany weekend, na Niemieckiej ziemi. ????

• Like 1

Dzisiejsza druga seria sprawiła że nawet nie myślałem o "naszych" , super widowisko na wysokim poziomie, myślę że teraz konkursy nie będą już takie Niemiecko-Austriackie a przez to będzie ciekawie . Tylko czy nasi się dołączą...

• Like 1

Nie chcę być złym prorokiem, ale trzech liderów chyba wyczerpało limit radości, którą mogą dać kibicom. Należy im się absolutny szacunek za dokonania i nie jest ich winą, że przejście na emeryturę odkładane jest z roku na rok. PZN wydaje się być w patowej sytuacji, bo źródełko z następcami chyba wyschło. Sytuacja analogiczna do piłki kopanej, gdzie odbywa się upierdliwe przyciąganie ludzi przed telewizor nazwiskiem Lewandowskiego (bo już tylko nazwisko zostało). Gdyby na skoczni zostali Habdas, Stękała, Wolny i Zniszczoł ludzie po kilku konkursach daliby sobie spokój ze skokami. Wszelkie wygibasy Korościela, Małysza i reszty specjalistów od marketingu na nic by się zdały. Podobnie, jak po przejściu na emeryturę Justyny Kowalczyk upadła oglądalność i zainteresowanie biegami.

• Like 2

Fijasa pamiętam, Fortunę wbijał mi ojciec w głowę ,podobnie jak sukcesy naszych piłkokopaczy . Niestety jedyny sukces piłkarzy jaki pamiętam "live" to Barcelona i srebro na olimpiadzie,skoki dały nam później o wiele więcej radości ????

• Like 1

Nie liczyłem turniejów, tylko liczbę konkursów/startów, a w każdym turnieju były po dwa.

Edytowane przez Alexspin
  • Like 1