Matteoo Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Oglądali ostatnie mecze reprezentacji piłki kopanej i najwyraźniej poszli tą drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Wiedziałem, że pójdziemy w tą stronę z wyjaśnieniami co się dzieje Ja pomyślałem, że za dużo jest piłki kopanej ... dla zabawy i rozgrzewki. Cholerny wirus!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Leżących się nie kopie więc nie komentuję występu naszych skoczków.Kolejne gratulacje dla Krafta. Ciekawe jag długo utrzyma taką formę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 No miałem nie sprawdzać wyników...cholerna ciekawość nie dała jednak spokoju...pozostaje pogratulować Kraftowi kolejnego triumfu,a sztabom Niemiec i Austrii super przygotowania do sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zaczynam się martwić. Coś czuję, że niedługo, tylko trener odleci... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Wąskowi zawinęli buty...To chyba firmówki Ecco były... :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Leżących się nie kopie więc nie komentuję występu naszych skoczków.Kolejne gratulacje dla Krafta. Ciekawe jag długo utrzyma taką formę?Kopie się kopie Takie bieszczadzkie tango Jqk piłkarzy się kopie to i po skoczkach solidarnie można się przejechać ... Prawda taka ze jak w piłce tak i tu wymiana pokoleniowa jest potrzebna A wiadomo jaka jest ówczesna młodzież Mentalność inna Niekonczące się chciejstwo Kaska i imprezki w głowie Zobaczymy co czas przyniesie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Teraz trochę się wkurzyłem, po 4 konkursach i jakimś tam obozie nasi skoczkowie są "zmęczeni sobą " jadą do kraju "odpocząć " ...chyba coś się w głowach poje...????I równają do tych od piłki kopanej ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Nowa skocznia to i nowe nadzieje na progres naszych. No i niby jest: Żyła 11 Kubacki 15, ale tylko oni zakwalifikowali się do drugiej serii. W dalszym ciągu może być tylko lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 No cóż, przykro patrzeć na skoki naszych, szczególnie na tle najlepszych. Niedawno zadałem pytanie jak długo potrwa rewelacyjna dyspozycja Krafta i chyba dzisiaj jest odpowiedź, choć osobiście życzę mu jak najlepiej ... lubię i cenię gościa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Robert, tak prawdę mówiąc, nie mamy żadnych przesłanek, aby coś się poprawiło w skokach Naszych zawodników. Jedynie zmiana trenera, przyniesie poprawę, co widzieliśmy nie raz już, w poprzednich sezonach. Co do Krafta, to jest skromny, a zarazem wybitny skoczek. Myślę, że to tylko nieudany weekend, na Niemieckiej ziemi. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Dzisiejsza druga seria sprawiła że nawet nie myślałem o "naszych" , super widowisko na wysokim poziomie, myślę że teraz konkursy nie będą już takie Niemiecko-Austriackie a przez to będzie ciekawie . Tylko czy nasi się dołączą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Nie chcę być złym prorokiem, ale trzech liderów chyba wyczerpało limit radości, którą mogą dać kibicom. Należy im się absolutny szacunek za dokonania i nie jest ich winą, że przejście na emeryturę odkładane jest z roku na rok. PZN wydaje się być w patowej sytuacji, bo źródełko z następcami chyba wyschło. Sytuacja analogiczna do piłki kopanej, gdzie odbywa się upierdliwe przyciąganie ludzi przed telewizor nazwiskiem Lewandowskiego (bo już tylko nazwisko zostało). Gdyby na skoczni zostali Habdas, Stękała, Wolny i Zniszczoł ludzie po kilku konkursach daliby sobie spokój ze skokami. Wszelkie wygibasy Korościela, Małysza i reszty specjalistów od marketingu na nic by się zdały. Podobnie, jak po przejściu na emeryturę Justyny Kowalczyk upadła oglądalność i zainteresowanie biegami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Ja mam to szczęście że oglądałem skoki jeszcze przed Małyszem...jakoś łatwiej mi oglądać po prostu skoki ,a nie liczyć na naszych ????trochę boli to co się teraz dzieje, ale nie zamierzam odejść od oglądania skoków . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Ja "skakałem" z Fortuną i Fijasem i tak mi pozostało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Fijasa pamiętam, Fortunę wbijał mi ojciec w głowę ,podobnie jak sukcesy naszych piłkokopaczy . Niestety jedyny sukces piłkarzy jaki pamiętam "live" to Barcelona i srebro na olimpiadzie,skoki dały nam później o wiele więcej radości ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Może i macie trochę racji. Jednak ostatnie 20 lat to zdobywane seryjnie Puchary Świata, medale olimpiskie i MŚ, wygrane TCS. Jeszcze za wcześnie na to, by oswoić się z myślą, że to se ne vrati. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Po tych 6-ciu konkursach ciśnie mi się na usta jedno określenie ŻENADA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Alek, z tych nerwów widzisz podwójnie !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 (edytowane) Nie liczyłem turniejów, tylko liczbę konkursów/startów, a w każdym turnieju były po dwa. 1 Puchar Świata Ruka 2023: 24-26 listopada 2 Puchar Świata w Lillehammer 2023: 1-3 grudnia 3 Puchar Świata Klingenthal 2023: 8-10 grudnia Edytowane 11 Grudnia 2023 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Lepiej brzmi, że 3 razy dali dupy, a nie 6 razy... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Na myśl nasuwa mi się Piosenka młodych wioślarzy Kultu, a właściwie jej intro ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Konkurs jak to konkurs w naszym wykonaniu w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Dzisiaj eksperci powiedzieli, że było lepiej niech im będzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Nie było lepiej ,bo znów usnąłem na pierwszej serii ????co gorsze ,mam przeczucie że pierwszy raz od kilku lat TCS nie będzie dobrym czasem dla "naszych". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi