NIe widziałem nigdzie wątku o podobnej tematyce i poruszające w szerszym aspekcie tego typu zagadnienie, więc pozwoliłem założyć ten wątek. Zwracam się z pytaniem. Czy jest ktoś na forum kto posiada doświadczenie w łowieniu ryb tropikalnych tj. karanks (GT), tunczyków i innych? W przyszłym roku chciałbym spróbować swoich sił w starciu z tymi rybami. Proszę o cenne informację odnośnie sprzętu, przynęt,najlepszego okresu na wyjazd i kierunków które warto byłoby obrać na wyjazd. Rozważałem możliwość wyjazdu do Tanzanii / Zanzibar, Seszele wstępnie.
Pytanie
Karaś
Witam,
NIe widziałem nigdzie wątku o podobnej tematyce i poruszające w szerszym aspekcie tego typu zagadnienie, więc pozwoliłem założyć ten wątek. Zwracam się z pytaniem. Czy jest ktoś na forum kto posiada doświadczenie w łowieniu ryb tropikalnych tj. karanks (GT), tunczyków i innych? W przyszłym roku chciałbym spróbować swoich sił w starciu z tymi rybami. Proszę o cenne informację odnośnie sprzętu, przynęt,najlepszego okresu na wyjazd i kierunków które warto byłoby obrać na wyjazd. Rozważałem możliwość wyjazdu do Tanzanii / Zanzibar, Seszele wstępnie.
Top użytkownicy dla tego pytania
122
92
78
41
Popularne dni
5 Gru
19
14 Lut
19
28 Lut
14
4 Lut
12
Top użytkownicy dla tego pytania
GregORnot 122 odpowiedzi
wujek 92 odpowiedzi
gooral 78 odpowiedzi
Kuba Standera 41 odpowiedzi
Popularne dni
5 Gru 2023
19 odpowiedzi
14 Lut 2024
19 odpowiedzi
28 Lut 2024
14 odpowiedzi
4 Lut 2024
12 odpowiedzi
Popularne posty
wujek
Dzisiaj 11 na moje przynęty, największy 40kg.
wujek
Big mama day????
wujek
Wczoraj na 12 osob 22 tunczyki z czego 11 na moje. Na mojej łodzi 15 z tych 22. Ja z żoną łowimy tylko na moje bo uważam że są lepsze od kupnych. Dzisiaj kumpel 40kg na mojego poppa którego mu wczoraj
Opublikowane grafiki
436 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi