domeldoom Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 CześćKompletując zestaw #9 znalazłem na eBay Hardy Mach 2 Intermediate Sinking Fly Line - miał to ktoś? Nad się do "half-chicken" much? Cena niska i się tak zastanawiam czy warto.pzdrtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanc Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Osobiscie nie rzucalem ale tez sie nad nim zastanawialem, opinia kolegi ktory to testowal byly ok. Mowil ze przyzwoicie sie tym rzuca ale nie wiem jak z wiekszymi muchami, po ksztalcie glowicy sklonny jestem twierdzic ze nie powinno byc problemu. Mnie interesowala #7 do streemerow (5-7cm) i moj wybor padl na guidline 4cast wf f/sink 5. Cena nieco wyzsza ale bylo warto. Edytowane 15 Listopada 2012 przez Fanc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi