Kuba Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Znajomy ze Szwecji pisze, ze wybral sie na ryby z 12 letnim uczniem. Trolowali sobie po jeziorku i mlodemu zaczepil sie szczupaczek 127 cm, 14 kg. Na Nils Mastera 15cm. Pierwszy szczupak tego chlopaczka.Musieli go trafic w jakiejs kaluzy, normalnie tam sie Minn Kota nie plywa.Kazalem usciskac mlodego i niech dalej lowi, bo ma dobra reke. Takiego szczupaka jeszcze na rozkladzie nie mam (w dlugosci ) , a kilka lat juz lowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Kuba , nie wiem czy pamietasz ale w wywiadzie z Allem Maasem na stronie Salmo on opowiedzial o podobnym przypadku ...tylko tam szczupaka zastapil muskie ponad 50 cali a wedkarzem tez mlody kot o szczesliwej rece . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Z tego co Pamiętam to All z tego miejsca złowil muskie 145 cm. a młody to widział i chciał tam też popłynąć razem z Allem i wyciągnoł z tego samego miejsca 137 cm. heh, to się nazywa miećfarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 To się nazywa - mówiąc bardzo delikatnie - prawo debiutanta Gratulacje... tylko co on terqz bedzie łowił, jak zaczął od górnego C?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Piękny, piękny, piękny - tylko pogratulować! Takiej ryby to jeszcze na żywca nie widziałem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Coś w tym musi być ponieważ jako 12 letni dzieciak wyciągnąłem prawie metrowego szczupaka który ważył 7 kg. Później nawet się nie zbliżyłem do tej wagi. Fakt, że obecnie łowię ryby kilka razy w roku. Otwieram sezon w maju, na jesieni wyskoczę ze 2 razy na glinianki do Zielonki i to wszystko. Rok temu byłem pierwszy raz w Szwecji. Samemu na ryby się jeździć nie chce a i czasu nie to co kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi