Skocz do zawartości
  • 0

9 Wyprzedaż Garażowa jerkbait.pl - 16 marca 2024

Friko

Pytanie

Cześć  !  Po raz dziewiąty spotkamy się na  wyprzedaży garażowej   :)   Najbliższa okazja żeby pogadać, trochę pohandlować  umówić na ryby itp  ;)  będzie już  16 marca 2024 r.  Dla publiczności / kupujących wejście jest bezpłatne i bez żadnych ograniczeń -startujemy o godz. 9:00 a kończymy o 14:00.

Miejsce i formuła jak do tej pory,  MOSIR na ul. Polnej 7A w Warszawie, jak ktoś jeszcze nie kojarzy co to jest jerkbaitowy "garaż" to informacyjnie kilka linków do poprzednich edycji:

GARAGE SALE V3 Warszawa 24 marzec 2018 r. - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

GARAGE SALE V5 CZYLI DZIEŃ SĘPA  ;) 23.03.2019 WARSZAWA!!! - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

GARAGE SALE vol. 6! - termin: 2 październik 2021 r. - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

post-45567-0-03908900-1702054424_thumb.jpg

WSTĘP DLA ZWIEDZAJĄCYCH JEST BEZPŁATNY !!!  MOŻNA PRZYJŚĆ Z DZIECKIEM, Z ŻONĄ, Z DZIEWCZYNĄ I NIE TRZEBA KUPOWAĆ ŻADNEGO BILETU WSTĘPU ANI NIKT NIE BĘDZIE CHCIAŁ ŻADNEJ KASY Z TYTUŁU ODWIEDZIN IMPREZY  :) TO JEST SPOTKANIE TOWARZYSKIE A NIE JAKIEŚ TARGI I TAK TO TRAKTUJEMY - OKAZJA ŻEBY SIĘ SPOTKAĆ, POZNAĆ, PRZY OKAZJI POHANDLOWAĆ   :)

• Like 14

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Pierwszy raz byłem jako sprzedający. Co prawda nie miałem czasu by wszysko obejrzeć

i coś kupić poważniejszego ale udało się pod koniec nabyć 3 przynety.

Dzieki Wielkie dla organizatorów za przygotowanie imprezy.

Miło było spotkać znajomych, oraz zorientować się że znajomi wędkarze z kawiarni na Bielanach też są na jerku i wyprzedaży.

• Like 2

• 0

... dzisiejsze ,,nabytki" plus okrycie wierzchnie... Rzeki i jezioro podsumowując.

Również coś z prezentów i ,,wymiany barterowej" z Kolegami z Forum...cea205a8c049c44853ed17361fea9f87.jpg9c78f89fdad18a816dc3bc4988e22b10.jpg

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez bob74
  • Like 4

• 0

... bez przesady, do tego jest również Pike w takim anturażu, na stanie. U mnie przynęta ma łowić, nie wisieć na tablicy...  Jeziora raczej bez zaczepowe, oprócz 2 m. wąsatych. Pomocny jest Eliminator, Daiwa Eliminator. Kamil zreanimował mi do casta ,,bacik" szklany, morski, 4 oz. Do tego Bestia, PE 4.0 , pływadło i można ,,świat doganiać"

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...