Skocz do zawartości
  • 0

9 Wyprzedaż Garażowa jerkbait.pl - 16 marca 2024

Friko

Pytanie

Cześć  !  Po raz dziewiąty spotkamy się na  wyprzedaży garażowej   :)   Najbliższa okazja żeby pogadać, trochę pohandlować  umówić na ryby itp  ;)  będzie już  16 marca 2024 r.  Dla publiczności / kupujących wejście jest bezpłatne i bez żadnych ograniczeń -startujemy o godz. 9:00 a kończymy o 14:00.

Miejsce i formuła jak do tej pory,  MOSIR na ul. Polnej 7A w Warszawie, jak ktoś jeszcze nie kojarzy co to jest jerkbaitowy "garaż" to informacyjnie kilka linków do poprzednich edycji:

GARAGE SALE V3 Warszawa 24 marzec 2018 r. - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

GARAGE SALE V5 CZYLI DZIEŃ SĘPA  ;) 23.03.2019 WARSZAWA!!! - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

GARAGE SALE vol. 6! - termin: 2 październik 2021 r. - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

post-45567-0-03908900-1702054424_thumb.jpg

WSTĘP DLA ZWIEDZAJĄCYCH JEST BEZPŁATNY !!!  MOŻNA PRZYJŚĆ Z DZIECKIEM, Z ŻONĄ, Z DZIEWCZYNĄ I NIE TRZEBA KUPOWAĆ ŻADNEGO BILETU WSTĘPU ANI NIKT NIE BĘDZIE CHCIAŁ ŻADNEJ KASY Z TYTUŁU ODWIEDZIN IMPREZY  :) TO JEST SPOTKANIE TOWARZYSKIE A NIE JAKIEŚ TARGI I TAK TO TRAKTUJEMY - OKAZJA ŻEBY SIĘ SPOTKAĆ, POZNAĆ, PRZY OKAZJI POHANDLOWAĆ   :)

• Like 14

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam. Jeden z kolegów kupił ode mnie wędkę Daiwe. Trociowka długa. Przez przypadek włożyłem element od innej wędki. Proszę się odezwać na priv. Będę za tydzień w Warszawie dowiózł bym element i wzial tamten.

Napisałem na Priv, bo to chyba był mój kolega

• 0

Dzięki :) To mówisz, że trochę lubicie być obrzucani wyrzutami i inwektywami?

Zapomniałem sprecyzować, że za wyżej wymienione też dziękuję. Ponieważ Twoja linia wydaje się jedynie słuszna, raz w roku masz niezbywalne prawo, by nas poniewierać i obrzucać błotem. Od dziś szlaban do wiosny 2025.
  • Like 4

• 0

Witam. Jeden z kolegów kupił ode mnie wędkę Daiwe. Trociowka długa. Przez przypadek włożyłem element od innej wędki. Proszę się odezwać na priv. Będę za tydzień w Warszawie dowiózł bym element i wzial tamten.

podbijam temat. Prosze o sprawdzenie jesli ktoś kupił Daiwe bez porkowca - ma szczyt od shimano. Chciałbym rozwiązać problem - w ramach przeprosin dowioze gratis coś od siebie

• 0

Dobry wieczór Panowie

Na GS był Kolega, Radaszkiewcz, miał kolekcję starych kołowrotków, min DAM QUICK-ów. I był sobie taki jeden malutki QUICK, który nie schodzi mi z pamięci.

Jeśli Kolego czytasz mój post, prosze odezwij się.

Panowie, jeśli znacie Kolegę, proszę przekażcie mu moją prośbę o kontakt.

Dzięki.

ps

Sobotni GS był zjebisty, jak zawsze perfect zorganizowany., mega ukłony...chyba padły rekordy frekwencji.

Dobrze, że jeszcze nie odebrałem emerytury...

Alek

• Like 3

• 0

To i ja z ogłoszeniem. Z dwoma osobami z jb rozmawiałem o przynętach, których już zabrakło na stoliku, albo nie robiłem w tej edycji. Pierwsza to Enigma Cat Toy w czerni i srebrze, druga to Terminator (wziąłeś Niedźwiedziu w jego miejsce Enigmę Cat Toy z jednej strony wymalowaną w takie robotyczne barwy). Napiszcie do mnie wiadomość to uzgodnimy razem co mam dorobić.

• 0

Na profilu mojego brata sączdjęcia z Garaża. Jak komuś się chce to może wrzucić. Ja się wystarczająco nazapierd...łem i mi się nie chce.

https://www.facebook.com/100000118022472/posts/pfbid0xWBa9XewZqNpkg2qSZfcK5tcdZbuGeKchgNWWmFq1G86cqWSjxEVmEPWa7NMGTUKl/?app=fbl

• 0

widze ze trzeba utworzyć juz wątek z rezerwacja stolików na jubileuszowy, 10-ty garaż.... wrzucęna forum "ogólne"

edit:

wątek do rezerwacji stolików na 2025:

[ogłoszenie] REZERWACJA STOLIKÓW na 10 wyprzedaż garażową jerkbaita - 5 kwietnia 2025 - Ogólne - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...