Skocz do zawartości

Jak to jest złowione , tvn turbo

Jeziorm 1

Rekomendowane odpowiedzi

Jedziemy dalej na temat odcinka z jez. Zagłębocze

- pierwszy szczupak - sam się zaciął? Gutowski macha wędką podbijając gumę (no niech tam, że taką ma technikę ekspresowego zwijania i podbijania) i nagle zaczyna holować.

- kołowrotek bzyczy bo hamulec pracuje ale nic to, kręcimy korbą!

- już kiedyś holował z kołowrotka sandacze w Finlandii. czy temu panu ktoś wytłumaczy w końcu czym jest pompowanie?

oglądam dalej

- drugi szczupak - to samo. nie ma zacięcia, technika holu taka sama.

- dwa króciaki a on mówi o wielkiej rybności wody i że niczym to się nie różni od Finlandii. nigga, plz. pewnie tak jak on w tej Finlandii łowił to i niczym...

- zawodnik numer 3 znów bez zacięcia... jak on to robi? powiedzcie mi mądrzy ludzie!

akurat mi jego ekspresyjne zachowanie nie przeszkadza, ale takie szkolne błędy w technice wędkowania to jest dramat.

Edytowane przez suchar

wczoraj łowił dorsze z plaży i były tak samo ruchliwe jak ten sandacz w innym wątku.

poza tym gość wyrzuca zestawy na ok 100m a zwinięcie ryby po braniu zajmuje 5-10s to chyba dla tego te bolki były tak mało ruchliwe i dziwnie cały czas pyski otwarte nawet po wyjęciu haka. to jest szczyt żeby w programie tv holować podstawione martwe ryby

ja wiem że po układach sie dostaje taką fuchę ale na litość boską tego pajaca nie da sie ogladać

Dziś większość fuch dostaje się po układzie, po rodzinie lub po jakiś kosztach ;) A takich kiepskich produkcji z kiepskimi prowadzącymi jest bardzo dużo w ramówkach TV. Kojarzę program motoryzacyjny, który prowadzi pani o znanym nazwisku (Zientarska chyba). Zero emocji, zero predyspozycji, chyba też niewielka wiedza w temacie. No ale plecy są, więc jakoś się kręci :P

Olo to prawda co piszesz podobnie jest na Canal+ i te paniusie co relacje z meczów Polskiej ligi dają,masakra :D

podobnie jest na TV Trwam ,ja tam widziałbym jedynego konkretnego gościa który mógłby naprawdę Ciekawie to poprowadzić -Robert Florczak-częsty gość programu,Pan "ministrant" jednak słabo to prowadzi,jako widz mam prawo do takiej opinii.

podobnie jest na TV Trwam ,ja tam widziałbym jedynego konkretnego gościa który mógłby naprawdę Ciekawie to poprowadzić -Robert Florczak-częsty gość programu,Pan "ministrant" jednak słabo to prowadzi,jako widz mam prawo do takiej opinii.

Co Ty oglądasz? :D

Jak to jest złowione - rzeczywiście porażka.

wczoraj łowił dorsze z plaży i były tak samo ruchliwe jak ten sandacz w innym wątku.

poza tym gość wyrzuca zestawy na ok 100m a zwinięcie ryby po braniu zajmuje 5-10s to chyba dla tego te bolki były tak mało ruchliwe i dziwnie cały czas pyski otwarte nawet po wyjęciu haka. to jest szczyt żeby w programie tv holować podstawione martwe ryby

Oj, tam, oj tam. Pamietam jak onegdaj redaktor naczelny poczytnej gazety wędkarskiej, holował podczepioną rybe i mimo wszystko się spięła. Ale scena jaka ekspresyjna ;)

jaka stacja takie programy :) TVN już dawno powinien dostać specialne odznaczenie za otępianie narodu bo przecież ten program to tylko wieszchołek góry lodowej....

Generalnie był bym w stanie się z Tobą zgodzić gdybyś nie użył słowa wieszchołek.

Od siebie polecam natomiast 88 odcinek "Taaakiej Ryby", gdzie pan Biedrzycki obcałowuje z zachwytem ogromne miętusy łowione pod lodem w Finlandii, by pod koniec programu ułożyć z nich poprzetykany pięknymi szczupakami pokot na zbryzganym krwią śniegu. Jest też nawet osławiony, klasyczny szczupakowy chwyt za oczodoły. To wszystko oczywiście okraszone znanym rubasznym(?) HEHEHE prowadzącego, które mnie osobiście doprowadza do pasji. Innymi słowy stara szkoła w najgorszym wydaniu. Polecam.

• Like 1

Od siebie polecam natomiast 88 odcinek "Taaakiej Ryby", gdzie pan Biedrzycki obcałowuje z zachwytem ogromne miętusy łowione pod lodem w Finlandii, by pod koniec programu ułożyć z nich poprzetykany pięknymi szczupakami pokot na zbryzganym krwią śniegu. Jest też nawet osławiony, klasyczny szczupakowy chwyt za oczodoły. To wszystko oczywiście okraszone znanym rubasznym(?) HEHEHE prowadzącego, które mnie osobiście doprowadza do pasji. Innymi słowy stara szkoła w najgorszym wydaniu. Polecam.

Nie no, ten odcinek to już żenada w najgorszym wydaniu... typowe leśne dziady i co chwila wrzuty jaka to jest smaczna wątroba miętusa :/ ot promocja "rodzimego wędkarstwa"

Ministrant – jak go pieszczotliwie nazywacie, od samego początku stawiał sprawę jasno – uczy się wędkować, tak to do dzisiaj wygląda, stąd pewnie jego goście i współprowadzący program. Jego narracja jest jaka jest, raz lepsza, raz gorsza, czasem się zamota, czasem coś palnie, ale i tak powiadam, nie jest tragicznie. Więcej nawet, prowadzenie programu przez Mireckiego, moim skromnym i wielce stronniczym zdaniem wypada o niebo lepiej jak sceniczne wygibasy ZAWODOWEGO (ponoć) aktora Olina Gutowskiego. Dla kontrastu i uciechy, jak już nas znudzą „agresywne opady” i „technika rolowania” można sobie zapodać Urbanovicz Fishing na You Tube, intensywne doznania rodem z Zoolandera gwarantowane. ;)

Ministrant – jak go pieszczotliwie nazywacie, od samego początku stawiał sprawę jasno – uczy się wędkować, tak to do dzisiaj wygląda, stąd pewnie jego goście i współprowadzący program. Jego narracja jest jaka jest, raz lepsza, raz gorsza, czasem się zamota, czasem coś palnie, ale i tak powiadam, nie jest tragicznie.

Z ostatniego odcinka cytuje "Ooo jaki ładny okoń... ma może jakieś 20 cm"

Szczera radość młodego wędkarza ze złowionej ryby, małej bo małej, ale złowionej samemu, nie podpiętej przez „speca” od efektów specjalnych ;) . Nie kruszę kopii o „Z wędką nad wodę”, ale nie ukrywam, że na częstotliwość wiadomej telewizji wchodzę tylko po to by sobie łowienie rybek pooglądać. Dzisiaj mimo wpadek i wielu niedociągnięć, jest to – UWAGA- najlepszy krajowy program wędkarski emitowany w TV. To, że jest mimo wspomnianych wcześniej wad najlepszy świadczy tylko i wyłącznie o tym jak wysoki poziom osiągnęliśmy w dziedzinie „kino wędkarskie”. :D

Generalnie był bym w stanie się z Tobą zgodzić gdybyś nie użył słowa wieszchołek..

Poprawione

Dzięki za wyłapanie, sam się sobie dziwię :)

Pozdrawiam

Karol

Z ostatniego odcinka cytuje "Ooo jaki ładny okoń... ma może jakieś 20 cm"

Ładny bo kolorowy, nie wszystkich jeszcze bierze kur*ica jak się po raz enty na wędce uwiesi pistolet czy jakiś inny glut :D

• 4 tygodnie później...