puszek7 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 z wędką nad wodę to jedyny sensowny program wędkarski, który z chęcią oglądam. Niestety we władaniu ma go Ojciec Jedyny i dane jest mi oglądać go tylko i wyłącznie w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Polecam najnowszy odcinek tytułowego programu... relacja z rozciągania siat u Suomi Edytowane 6 Maja 2013 przez Bootleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 W niedzielę o 17.35 na TVN turbo będzie Matt Hayes. Wreszcie będzie coś normalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Oglądnąłem 7 odcinków 3 sezonu i ....chyba Olin i producenci wzięli sobie do serca to, co pisaliśmy Całkiem przyjemnie się ogląda. Oczywiście nie jest to Catching the impossible, ale powolutku odbija się od dna i wodorostów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Oglądnąłem 7 odcinków 3 sezonu i ....chyba Olin i producenci wzięli sobie do serca to, co pisaliśmy Całkiem przyjemnie się ogląda. Oczywiście nie jest to Catching the impossible, ale powolutku odbija się od dna i wodorostów.Jest już 3-ci sezon? Byłem święcie przekonany, że grają aktualnie 2-gi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Faktycznie, na TVN player odcinki widnieją pod szyldem trzeciego sezonu. Drugi był, ale Olin zgubił. No i mamy trzeci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 I dalej się tym zachwycacie ?Moim zdanie w dobie nowego i "lepszego SHOW" -Mistrza Wędki- wyświetlanego na NG, popełniacie Panowie jawne faux pas oglądając te przygody Tolka Banana na tvn . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Otóż nie, ale skoro się poprawiło to kto wie, może powrócę do serii. Nawet jeśli nie zostanę fanem, to się przynajmniej pośmieję, a to, podobnie jak jedna mała wódeczka, nigdy jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Kurna chyba trzeba się wziąć i zrobić coś dobrego z jajem. Bo tych jaj na takich filmach brakuje. Każdy jak ze szczotą w dupie chodzi. Zero slangu. Przecież na rybach nikt tak normalnie nie pitoli. Chyba że moje środowisko jest frrrrruuuuuuuuuuuuu:-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 ...Każdy jak ze szczotą w dupie chodzi...To nie szczota, mikrofony miewają przebicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 No, na coś w stylu "Z Rózgą (Rózgasiem) nad wodę" to czasu przed TV/ kompem szkoda by mi nie było. Widziałem jeden lub dwa klipy. I ryby są i ubaw jest. Tak ma wyglądać program wędkarski. Z jajem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 To nie szczota, mikrofony miewają przebicie. A mikrofony na tyczkach montowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Tylko jak nam dialog i wymianę bogatych doświadczeń przez prowadzącego program będzie przerywało jedno ciągłe piiiiip, to cała frajda w .... piiiip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Oj, Darku, chyba nie posądzasz mnie o utożsamianie zbytów li tylko z wulgaryzmami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Nie, ale skoro już ma być bez szczoty w dupie i ze slangiem to niech będzie po całości, najwyżej puszczą "Z Rózgą na ryby" po 23 i z czerwonym kwadracikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Protestuję. W większości przypadków wartościowe treści emitowane są w nieludzkich godzinach, gdy naród śpi, regenerując swe siły przed kolejnym dniem walki o lepsze jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Spokojnie, jak na TVN Turbo poleci to będą powtórki, oczywiście w godzinach dziennych ocenzurowane, czyli spokojnie czołówkę i napisy końcowe obejrzysz. No i odcinek specjalny na koniec sezonu - "Stracone ryby" - czyli tak naprawdę migawki z łodzi i sygnał ciągły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 "Stracone ryby" - czyli tak naprawdę migawki z łodzi i sygnał ciągły. Tak to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Jak wracam z ryb to mnie przepona boli ze smiechu. Szczególnie na pontonie. Jak biorę kogoś normalnego, to mówi ze z takimi czubami to nie pływał jeszcze. Ryby to fan. Jaja muszą być. nawet nie ma biórów to jest beka. A jakbym miał tak smutno ryby łowić jak pokazują w tv to bym usnął za rumplem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Między innymi dlatego wolę przaśne, realistyczne filmiki na YT od reżyserowanych, "superprodukcji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Nigdy nie widziałem jak ktoś na filmie poszedł się odlać, czy zjeść. Siedzi się na rybach dniówkę, przecież się je i sika. Nikt nie ma zaczepów, nikt nie palnie nic śmiesznego. Taka parówka powstaje z tego. i wybaczcie drodzy prowadzący, po pierwszym ruchu wędką widać, ile kto spędził z nią czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ta szczegolnie widać podczas holu sumka złowionego na Vertical Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Jak wracam z ryb to mnie przepona boli ze smiechu. Szczególnie na pontonie. Jak biorę kogoś normalnego, to mówi ze z takimi czubami to nie pływał jeszcze. Ryby to fan. Jaja muszą być. nawet nie ma biórów to jest beka. A jakbym miał tak smutno ryby łowić jak pokazują w tv to bym usnął za rumplem.Czuję, że byśmy się dogadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Bo dla mnie wędkarstwo to życie. W życiu się śmieję i robie jaja, to na rybach też. Jestem bałaganiarz, to na rybach też. Ale jak na czymś mi pierońsko zależy mogę nie spać, nie jeść mi myśleć tylko o tym. I na rybach też:-) Jasne że byśmy się dogadali. Pewka że jacha. Jak nie patrzysz jeszcze na sandacza 8 dych jak na mniam mniam to na pewno byśmy się dogadalihehehehehheheehhe :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Krzysiek, tak patrzę, że na Twojej jednostce wędki nie są potrzebne, aby dobrą wyprawę wędkarską zaliczyć! A to jest sztuką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi