Skocz do zawartości

Jak to jest złowione , tvn turbo

Jeziorm 1

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Oglądnąłem 7 odcinków 3 sezonu i ....chyba Olin i producenci wzięli sobie do serca to, co pisaliśmy ;)

Całkiem przyjemnie się ogląda. Oczywiście nie jest to Catching the impossible, ale powolutku odbija się od dna i wodorostów.

Jest już 3-ci sezon? Byłem święcie przekonany, że grają aktualnie 2-gi :)

Spokojnie, jak na TVN Turbo poleci to będą powtórki, oczywiście w godzinach dziennych ocenzurowane, czyli spokojnie czołówkę i napisy końcowe obejrzysz. ;)

No i odcinek specjalny na koniec sezonu - "Stracone ryby" - czyli tak naprawdę migawki z łodzi i sygnał ciągły. :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1

Jak wracam z ryb to mnie przepona boli ze smiechu. Szczególnie na pontonie. Jak biorę kogoś normalnego, to mówi ze z takimi czubami to nie pływał jeszcze. Ryby to fan. Jaja muszą być.  nawet nie ma biórów to jest beka. A jakbym miał tak smutno ryby łowić jak pokazują w tv to bym usnął za rumplem.

• Like 2

Nigdy nie widziałem jak ktoś na filmie poszedł się odlać, czy zjeść. Siedzi się na rybach dniówkę, przecież się je i sika. Nikt nie ma zaczepów, nikt nie palnie nic śmiesznego. Taka parówka powstaje z tego. i wybaczcie drodzy prowadzący, po pierwszym ruchu wędką widać, ile kto spędził z nią czasu.

Jak wracam z ryb to mnie przepona boli ze smiechu. Szczególnie na pontonie. Jak biorę kogoś normalnego, to mówi ze z takimi czubami to nie pływał jeszcze. Ryby to fan. Jaja muszą być.  nawet nie ma biórów to jest beka. A jakbym miał tak smutno ryby łowić jak pokazują w tv to bym usnął za rumplem.

Czuję, że byśmy się dogadali :D ;)

Bo dla mnie wędkarstwo to życie. W życiu się śmieję i robie jaja, to na rybach też. Jestem bałaganiarz, to na rybach też. Ale jak na czymś mi pierońsko zależy mogę nie spać, nie jeść mi myśleć tylko o tym. I na rybach też:-)

Jasne że byśmy się dogadali. Pewka że jacha. Jak nie patrzysz jeszcze na sandacza 8 dych jak na mniam mniam to na pewno byśmy się dogadalihehehehehheheehhe :-)

• Like 1