rózgaś Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 A Wy nie zgadniecie skąd ten Wersus jest. hahhahaha Z mojej stodoły nabytej niedawno. Porządki były i tak stwierdziłem że lepiej pasuje do pychówki niż kasterka i poszło w darze :-) Antyk . Ze 20 lat ma :-) Jeszcze jedna chyba jest :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Ministrant może się wyrabia, ale jak w programie jest Marek to w sumie nie musi. I tak słucha się jednej osoby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 I to mi się podoba. Praca konstruktywna. Dzięki wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Z,, Wędką nad wodę" jest ok. a odcinek z M.Sz. o sumach to już totalny wypas,myślałem że takie brania to tylko na Ebro albo w Erze /dziś T-Mobile/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter4127 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Tak a propos TVN, dzisiaj w programie ugotowani jeden gość przyrządzał rybki. Z tego co widziałem na blacie leżały 3 szczupaki i sandacz, które podobno sam złowił. Nawet opłaconą kartą i wędeczką się chwalił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Haha jakie "gwiazdy" taki program,to tak odnośnie tych Ugotowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Nawet opłaconą kartą i wędeczką się chwalił...A wędka była klasyczna czy elektryczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 wędka klasyczna- z dużymi okami i minium 12 h zamoczona w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Z nawiniętą linką wolframową na kołowrotek, coby ciupak nie przegryzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi