cezorator Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 I tak jak w tytule wątku. Chciałbym by ten wątek był poświęcony promowaniu polskich wyrobów wędkarskich.Prosił bym o pozytywne przykłady naszej rodzimej produkcji w dziedzinie wędkarstwa od akcesoriów począwszy, a na literaturze skończywszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Wędkarstwo rzeczne Marka SzymańskiegoCzytam je przed każdym wyjściem na ryby ps.Chyba nadaję się to do ogólnego bardziej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 benito Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Salix-Alba i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Trzy razy S:Salmo, Salix alba, Spinwal Literatura:Wędkarstwo Jeziorowe T. Andrzejczyka, Jak łowić spinningiem w dużej rzece M. Kaczówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 A ja dodam od siebie 30 numerów Swiata Spiningu i Muchy. To chyba dla mnie klasyka. Wiekszosc numerów znam na pamiec. Wspaniali autorzy, pasjonaci. Faktycznie dzieki tej literzaturze przyswoiłem obie o co chodzi w rzecznym spinningu, zachowaniu ryb czy etyce. Reszte trzeba było zdobyc nad woda. Tak, chyba wtedy sie krztałtowałem wedkarsko. Jesli chodzi o przynety, to sadze ze Polscy producenci sa...najlepsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 www.jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Wędkarstwo spinningowe mojego idola Pana Kolendowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 www.jerkbait.pl Mam podobne zdanie www.jerkbait.pl, później Nikon, Megabass i shimano. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bronek Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Gnom i Alga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 benito Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Hmmmm... może Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Mam podobne zdanie www.jerkbait.pl, później Nikon, Megabass i shimano. PozdrawiamRemek Nie sadziłem ze takie top firmy sa Nasze ...a juz miałem shimano z jakiejs Japonii zamawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Moje typy to poza prezydentem, premierem i ministrem edukacji :1. Woblery/jerki Salmo2. Kopyto 6 Relax3. Jerki Siudaka4. Agrafki spinwallPozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 www.jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Moja lista top 5: 1. jerkbait.pl 2. Salmo 3. Kopyto 6...5. Lozyska z Krasnika Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adis Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ja dorzucam usługi świadczone przesz naszych rodzimych rodbuilderów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 kuchnia polska + OSCYPEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 OSCYPEK Na oscypki to się chyba brzany łowi w Dunajcu :D A co do kuchni polskiej to przy zwolennikach C&R bym nie wspominał no chyba, ze chodzi o drugie śniadanie spożywane na wędkarskiej wyprawie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w.d.wobler Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mako Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Polskie Kobiety <_< I wszytsko jasne <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Oj widzę, że wątek się rozwija i zatacza na coraz to nowe aspekty wędkarstwa i tego co robimy na rybach lub po rybach W związku z tym, że nie jest juz wątkiem typowo majsterkowo sprzetowym proszę Remka by go przeniósł do działu ogólne. A teraz podam moje typy:woblery Siek M,woblery January Pawlos oraz to, co na rybach piję: Piwo Tyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 OSCYPEK Na oscypki to się chyba brzany łowi w Dunajcu :D A co do kuchni polskiej to przy zwolennikach C&R bym nie wspominał no chyba, ze chodzi o drugie śniadanie spożywane na wędkarskiej wyprawie. :D mi po glowie akurat chodzil np taich bigos... i faktyczni eniewiele wspolnego ma on z C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 mi po glowie akurat chodzil np taich bigos... i faktyczni eniewiele wspolnego ma on z C&R Bigos owszem lubię Ale myślałem, że to domena myśliwych, a nie wędkarzy i dlatego nie ośmieliłem się go zaproponować. Nie chciał bym być za to skrytykowany. Ale skoro proponujesz bigosik to ja do niego postawię Pana Tadeusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Jedna pani z Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Paprykaz Szczecinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Jedna pani z Łodzi Czy to ta, która ma robaki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Paprykaz Szczecinski Termos moze Ci paczke wyslac a zeby bylo ciekawiej to trzeba ci wiedziec ze najlepszy paprykarz szczecinski wcale ni ejest robiony w szczecinie. ten ze szczecina to suche wiory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cezorator
I tak jak w tytule wątku.
Chciałbym by ten wątek był poświęcony promowaniu polskich wyrobów wędkarskich.
Prosił bym o pozytywne przykłady naszej rodzimej produkcji w dziedzinie wędkarstwa od akcesoriów począwszy, a na literaturze skończywszy.
Top użytkownicy dla tego pytania
9
4
3
3
Popularne dni
4 Cze
21
5 Cze
18
6 Cze
8