cezorator Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 I tak jak w tytule wątku. Chciałbym by ten wątek był poświęcony promowaniu polskich wyrobów wędkarskich.Prosił bym o pozytywne przykłady naszej rodzimej produkcji w dziedzinie wędkarstwa od akcesoriów począwszy, a na literaturze skończywszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Paprykaz Szczecinski Czy to taka puszka pod nazwą: I rybka w dobrej formie wróciła do wody ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Piastowskie miasta Breslau i Stettin, ganze Unter Schlesien... A powazniej to: kopyto 6; Waldek Saks najlepszy zbrojmistrz polski, co mi zrobil Batsona jak nikt; sklep Fishing Mart co podarowal towar, który mi omylkowo wyslal; bergiel - jedyny w UE; aszychminki;Gumofilc najlepszy sternik wislany.Bylby na tej liscie Dorado Invader, ale jest to wobler jednorazowy - po braniu odlatuje mu leb. Piwo to tylko...czeskie Krusovice, najlepszy lager jaki znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 no i tomcast co najdalej na trawie rzuca a powaznie to stawiam na salmo i polskie wachadla zwlaszcza te z tradycjami,i jaeszcze woblery gebala. tomcast spoko taki zart, powaznie to szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Dobre bo polskie:1.geny2.ułańska fantazjai top klasa to co pisał Mako, takie megabassy na dwóch nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 SalmoSpinwalExpert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Wojtek Zwolski!!SalmoSpinwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 A o to moja lista:1.jerkbait.pl 2.obrotówki Xaviego i Guziaka3.wobki Sławka i Andrzeja L. Pozdrawiam Gromiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 A o to moja lista:1.jerkbait.pl 2.obrotówki Xaviego i Guziaka3.wobki Sławka i Andrzeja L. Pozdrawiam Gromiś Lizus <_< pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Miałem jeszcze dopisać Siebie Pozdrawiam Gromiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jaki lizus ? Spytajcie Mifka! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Czy to ta, która ma robaki ??? Zabrakło na Śląsku robaków? To było do przewidzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Czy to ta, która ma robaki ???Zabrakło na Śląsku robaków? To było do przewidzenia Niestety nie wiem bo mieszkam w Sosnowcu, a to Zagłębie, a nie Śląsk :D Ale, że mam blisko przez Brynicę to się mogę zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dobre bo Polskie:Spining typu Wklejanka Polski opadReprezentacja Polski w spiniguKarp po ŻydowskuRyba po GreckuŚledzie ala Łosoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 deichkind Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 - Wahadłówki Polspingu- dla początkujących Wędkarstwo spinningowe J.K.- piwo KRÓLEWSKIE- noże z GERLACHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JohnnyJohn Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 -Tyskie( nasze najlepsze )a tak poważnie to salmo,expert, i jerkbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomzoo Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 ładny kpl. zgłoś do C&R <_< ,a z tych najleprzych to jeszcze bolenie i kawały o chucku norisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Adam Słodowy - Zrób to sam zalety obecnych polskich złotych rączek docenia również zachód PS - a dla wtajemniczonych również Pan Jacek Karpiński i jego K202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 1. polskie dziewczyny <_< <_< 2. piwo 3. wspaniali funfle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomzoo Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 taaaaa....i wolny czwartek(cały dla rybek!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mleko_1 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Salmo Gloog Bonito Dorado KSK Orlik Wirek Spinex Polspin i jeszcze troche by sie znalazlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radzio Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Woblery: Dorado (Invader we wszelkich postaciach rządzi ), Zagłębie Woblerowe z Czarnego (LD i PK) , Salmo, Siek-M.Obrotówki: AszychminkiOsprzęt dodatkowy i drobiazgi: Spinwal, Salix Alba, Stan-Mar.Ubrania: Graff Literatura: wczesny Jacek Jóźwiak, książki gigantów spinningu - wydane przez Multico - aut. M. Szymański oraz J.Kolendowicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dobre bo Polskie: Polski opad No, nie wiem czy jest sie czym chwalić <_< ja dorzucę kiszone ogórki (i ogrodnika córki <_< ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Moja lista top 5: 1. jerkbait.pl 2. Salmo 3. Kopyto 6...5. Lozyska z Krasnika Guzu Ta lista najbardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 A o to moja lista:1.jerkbait.pl 2.obrotówki Xaviego i Guziaka3.wobki Sławka i Andrzeja L. Pozdrawiam Gromiś Interesują mnie te obrotówki Czy można jakieś zdjątka? Choćby na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Panowie....krótko...wynika ze jestesmy najlepsi w te klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cezorator
I tak jak w tytule wątku.
Chciałbym by ten wątek był poświęcony promowaniu polskich wyrobów wędkarskich.
Prosił bym o pozytywne przykłady naszej rodzimej produkcji w dziedzinie wędkarstwa od akcesoriów począwszy, a na literaturze skończywszy.
Top użytkownicy dla tego pytania
9
4
3
3
Popularne dni
4 Cze
21
5 Cze
18
6 Cze
8