cezorator Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 I tak jak w tytule wątku. Chciałbym by ten wątek był poświęcony promowaniu polskich wyrobów wędkarskich.Prosił bym o pozytywne przykłady naszej rodzimej produkcji w dziedzinie wędkarstwa od akcesoriów począwszy, a na literaturze skończywszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Polskie: Polski opad No, nie wiem czy jest sie czym chwalić <_< ja dorzucę kiszone ogórki (i ogrodnika córki <_< ) Cześć,Ten polski opad jest Rocky tak polski jak moje łożyska w multiplikatorze Jak dobrze popatrzeć to Rosjanie tak łowią, Chińczycy i Japończycy (Ci ostatni to mają jeszcze lepsze metody niż polski opad). Ponownie robię dywersję, że coś polskiego jest gorsze od innego ale ... czas otworzyć oczy, dobrze je przemyć i zacząć postrzegać realia polskiego wędkarstwa. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 W sumie miekkie przynety to nie jest polski wynalazek, co do zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 kolega @radzioinvader -naprwdę super przynęta a najbardziej lubię łowić na najmniejszego malowanego na ukleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Cześć,Ten polski opad jest Rocky tak polski jak moje łożyska w multiplikatorze Jak dobrze popatrzeć to Rosjanie tak łowią, Chińczycy i Japończycy (Ci ostatni to mają jeszcze lepsze metody niż polski opad). Ci pierwsi tez <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JohnnyJohn Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Faktycznie- polski opad to nie jest do końca polski.Ostatnio widziałem w Buena Vista Fishing Club jak przy łowieniu bassów na Kubie facet prezentował metodę łowienia z opadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Faktycznie- polski opad to nie jest do końca polski.Ostatnio widziałem w Buena Vista Fishing Club jak przy łowieniu bassów na Kubie facet prezentował metodę łowienia z opadu. A ja myslałem, ze na Kubę nałożono embargo na polski opad.Pewnie go nielegalnie sprowadzili. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ja generalnie chciałem nieśmiało zwrócić uwagę ,że od opadu wolę stojanie Ale to faktycznie nie na temat... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 invader -naprwdę super przynęta Precz z rozpadajaca sie tandeta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zaczęło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zaczęło się I pewnie jak zwykle będzie to moja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 invader -naprwdę super przynęta Precz z rozpadajaca sie tandeta! moje 3 szt mają się nieżle ale jak ktoś szuka dziury w całym to w każdej firmie znajdzie jakąś wadę ,niema ideałów nawet mercedesy s-max mają czasem problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 falgmar Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Moje Dorado również trzymają się dobrze, ale do rzeczy.Dla mnie synonimem tego co dobre bo polskie jest:1. woblery - Bonito, 2. literatura - Wędkarstwo Rzeczne - Spining M. Szymańskiego - dla mnie absolutnie nr 1 , ta książka otwiera oczy tym wszystkim, którzy kochają łowić w dużej rzece,3. nasi rodzimi Rodbuilderzy - p. Pietrzak z Konina, FC p. Matuszewskiego itd... - ludzie którzy swym kunsztem wznieśli polski spining od strony technicznej na wyżyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radzio Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 invader -naprwdę super przynęta Precz z rozpadajaca sie tandeta! Może trafiłeś (w poczatkowym okresie rozwoju firmy) na jakąś wczesną, niedopracowaną partię . Każdy z uczciwych i szanujących siebie oraz swoich odbiorców - producentów, uczy się na błędach, czytaj sygnałach docierających od klientów, starając poprawić się produkt. Posiadam ok. 25-30 Invaderów. Od najmniejszych pstrągowo-kleniowych, przez ciut wieksze rzeczne uniwersały aż do modeli zaprojektowanych pod trolling. Nie miałem nigdy nieprzyjemnych sytuacji z tymi wobami a często jestem nad wodą i łowię na niełatwych, pełnych przeróżnych zawad łowiskach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Wszystkie ksiazki D. Duszy za podejscie do ryb podobne do mojego dobre bo polskie sa tez sposoby i sposobiki. Poznalem kilku wedkarzy w Irl i to sa nudziarze - co im powiedza w TV i sklepie to kupia i tym lowia. A jak im pokazuje polskie koguty, woby, agrafki robione przez kumpli i tlumacze rozne patenty dot lowienia to Irysy wariuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mleko_1 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 13 razy SSalmo Salmo Fanatic Salmon Sting Skinner Salmo Whitefish Slider Slim Salmo Warrior Salmo Zipper Salmo Pop Sinking kolor SNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cezorator
I tak jak w tytule wątku.
Chciałbym by ten wątek był poświęcony promowaniu polskich wyrobów wędkarskich.
Prosił bym o pozytywne przykłady naszej rodzimej produkcji w dziedzinie wędkarstwa od akcesoriów począwszy, a na literaturze skończywszy.
Top użytkownicy dla tego pytania
9
4
3
3
Popularne dni
4 Cze
21
5 Cze
18
6 Cze
8