Mi_kop Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 WitamZnalazłem dokumenty - Karta wędkarska, Legitymacja itd - nad Wisłą, okolice mostu w miejscowości Strumień. Inicjały właściciela M.S.Jeśli jest na forum właściciel to proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 wyślij do koła wędkarskiego, może ktoś go zna, a koło powinno mieć adres. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Może być, że gość w akcie bezrybnej desperacji i bezsilności zerwał związki z PZW i wyrzucił te papiery, ale to chyba by je najpierw podarł i wdeptał w błoto.... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Czyżby apostazja od PZW ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 https://wedkarskiewakacje.pl/2023/11/22/jak-jest/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolpol123 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Może być, że gość w akcie bezrybnej desperacji i bezsilności zerwał związki z PZW i wyrzucił te papiery, ale to chyba by je najpierw podarł i wdeptał w błoto....Akurat tamten odcinek nie podlega pod pzw Wysłane z mojego motorola edge 40 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi