rafaelo1996 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) Witam wszystkich chcialbym sie zwrocic z pytaniem czy ktos uzywa tego wedziska i na nie łapie . Poniewaz przymierzam sie do kupna dzisiaj byłem w sklepie i miałem je w rekach.Pierwsze wrazenie bardzo fajne Parabolik Dosc Lekkie dł 2.7 Tylko niewiem jak sie sprawuje nad woda . Ma słuzyc pod klenia/Jazia Sporadycznie Bolka Edytowane 8 Listopada 2012 przez rafaelo1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 nikt nic nie doradzi ;( ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 (edytowane) na youtubie jest material telewizji trwam "z wedka nad wode" i tam w odcinku hmm cos kolo 90 lowi Piotrek na ta wedke i podobno kokos ale od kiedy dostal mhx'a od pana Matuszewskiego to juz inaczej sprawy sie maja.Z tego co widzialem arsenal ma dlugi dolnik.Kolego dozbieraj do batsona rx6 i low badz low fiume i badz zadowolony.Ja jak i wielu innych rowniez przechodzilem przez okres szukania na sile wedki ktora bedzie odpowiednia.I jak ktos pisal wedka z pracowni zadawalem sobie pytanie czy musze placic az tyle by lowic komfortowo i docelowo ryby ktore chce lowic i sprawa wyglada tak ze: w pracowni place mniej bo mam wedke za ok 600zl za ktora musialbym wydac wiecej w produkcji seryjne aby byla na pozimie tej z pracowni wlasnie . Edytowane 10 Listopada 2012 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi