Jacky X Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Jak w tytule. Mam pliki rsd z bocznego skanu 102sv i chciałbym przejrzeć na komputerze. Jest jakieś oprogramowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Dostałeś odpowiedź na FB. SonarTRX Introduction | Leraand Engineering Inc. Tak wylgąda odczyt sonaru tradycyjnego: A tu clearVu z wyrobiska Kleczew, które po napełnieniu wodą miałem przyjemność opracowywać batymetrycznie wraz z pracownikami Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sumo Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Świetny obraz dla Kleczewa, jakim sprzętem zbierałeś dane? Czy ten obraz był obrabiany komputerowo czy uzyskałeś takie piękne dane bezpośrednio z logów? A współpracowałeś na UP z KEiOŚ czy jakąś inną katedrą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jacky X
Jak w tytule. Mam pliki rsd z bocznego skanu 102sv i chciałbym przejrzeć na komputerze. Jest jakieś oprogramowanie ?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi