Skocz do zawartości

Bassowe raczkowanie

WIŚNIA

Rekomendowane odpowiedzi

Równie skuteczne co nietypowe - wyglądają groźnie ale po pierwszym delikatnym ukłuciu jest pełne zrozumienie o co chodzi i co najwyżej pociecha przybiega, pokazuje którą i prosi o zdjęcie haków, żeby móc się bawić. Szczególne wzięcie mają duże jerki ze stanów :D

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

@standerus, dziele sie z synem moimi zabawkami, ale w wersji soft, bo na hard jeszcze za wczesnie (ma dopiero 9 miesiecy). Jerki okazaly sie skuteczne nie tylko do lapania. Sa ostatnia deska ratunku dla zony podczas karmienia, kiedy inne zabawki zawodza B)

post-128-1348913475,6558_thumb.jpg

post-128-1348913475,7472_thumb.jpg

• 3 miesiące temu...

Noooo! Dobry temat ale widzę że ostatnio zdjęcia dzieciarni tatuńciowie powklejali zamiast bassów. :angry:

Tak więc: Panowie - trochę powagi - Tomaszek trzasnął personal best w długości bassa 78 cm i jak na razie to największy jakiego udało się w okolicy złowić.

http://images29.fotosik.pl/81/e2c3f5bcc9469f31m.jpg

Chyba nie muszę nadmieniać że jestem szczęśliwy jak szczeniak z dwoma siusiakami!

Myślę, że specjalne podziękowania należą się również tpe1, który wykończony po pracy o 23.45 pokonał w rekordowym czasie te kilka km (1100m) brzegiem Atlantyku (pełnym skał i krowich odchodów), by uwiecznić zdobycz Tomaszka dla potomności <_< :mellow:

Myślę, że specjalne podziękowania należą się również tpe1

Aleeeż!!! Oczywiście!!! Wielkie dzięki! Inaczej oglądali byście tę rybę w towarzystwie co najwyżej mojej wędki! A niejaki tpe1 po moim telefonie tak zasówał brzegiem, że jak zobaczyłem zbliżające się światełko w oddali to myślałem że chłopak rower skądś dorwał!

Jakoś mało fotek na tym bassowym forum - to dodam dwie moje ...zdjęcia nie są świeże ... pierwszy niewymiarek złapany z plaży ,drugi dwa tygodnie póżniej z łodzi (Cape Cod US)

pozdrowionka

Czesc

A moglbys podac gdzie konkretnie je zlapales, na co i czy masz jakis sposob, czy tylko przez przypadek? Rozmiary naprawde solidne w porownaniu do tych ktore mi sie trafily.

Pozdrawiam

Gratulacje Tomaszek!

Kawał rybska.

To jesienią u was nie wieje?

Denerwujcie mnie dalej tymi rybami,to pojawię sie ponownie w Dingle. ;)

Najbardziej pokrzywdzony jest Tomek (Tpe).On ma te miejscówke wydeptaną,wypracowaną,on przerzuca te bassy,ale najwiekszych nie udalo mu sie wyholować.

A Ty mu pod domem wywalasz taką sztukę! I jeszcze zasuwa do Ciebie kilometr po tych krowio-owczych odchodach. :lol: :lol: