Kuba Standera Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Równie skuteczne co nietypowe - wyglądają groźnie ale po pierwszym delikatnym ukłuciu jest pełne zrozumienie o co chodzi i co najwyżej pociecha przybiega, pokazuje którą i prosi o zdjęcie haków, żeby móc się bawić. Szczególne wzięcie mają duże jerki ze stanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 @standerus, dziele sie z synem moimi zabawkami, ale w wersji soft, bo na hard jeszcze za wczesnie (ma dopiero 9 miesiecy). Jerki okazaly sie skuteczne nie tylko do lapania. Sa ostatnia deska ratunku dla zony podczas karmienia, kiedy inne zabawki zawodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 @Luko, widzę, że mały wie co dobre Gratuluję rybek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Wiesz ten patent również wykorzystam Luko Bo podobne problemy się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Luko - Junior ...lucky Man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 No coz, tonacy brzytwy sie chwyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Noooo! Dobry temat ale widzę że ostatnio zdjęcia dzieciarni tatuńciowie powklejali zamiast bassów. Tak więc: Panowie - trochę powagi - Tomaszek trzasnął personal best w długości bassa 78 cm i jak na razie to największy jakiego udało się w okolicy złowić. Chyba nie muszę nadmieniać że jestem szczęśliwy jak szczeniak z dwoma siusiakami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 piekna ryba Tomaszek - rozumiem ze Twoja mina na zdjeciu wyraza gleboka pogarde dla nas maluczkich nie lowiacych takich ryb dobrze mi nasciemniales z tym ze najlepsze bassy to kwietniu kiedy moge spodziewac sie zaproszenia na ryby?pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Teraz mam ekipę z polandu, więc szykuj kremik, przyjeżdzamy ostro skopać wam dupska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Chyba nie muszę nadmieniać że jestem szczęśliwy jak szczeniak z dwoma siusiakami! Cześć,Nie wiem jak to jest ale ... gratulacje! Piękna ryba! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Myślę, że specjalne podziękowania należą się również tpe1, który wykończony po pracy o 23.45 pokonał w rekordowym czasie te kilka km (1100m) brzegiem Atlantyku (pełnym skał i krowich odchodów), by uwiecznić zdobycz Tomaszka dla potomności <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Ale smok Ja ostatnio nie mam czasu, nad czym bardzo ubolewam. Zaczela sie praca, skonczyly sie ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Myślę, że specjalne podziękowania należą się również tpe1 Aleeeż!!! Oczywiście!!! Wielkie dzięki! Inaczej oglądali byście tę rybę w towarzystwie co najwyżej mojej wędki! A niejaki tpe1 po moim telefonie tak zasówał brzegiem, że jak zobaczyłem zbliżające się światełko w oddali to myślałem że chłopak rower skądś dorwał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 szykuj kremik, przyjeżdzamy ostro skopać wam dupskastanderus, obawiam się że możecie mieć za małą potęgę i nie dość powagi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Jaki kwiecień?? W kwietniu złowiłem jednego...., dokładnie 30 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Cholipa - faktycznie - może to już maj był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Jakoś mało fotek na tym bassowym forum - to dodam dwie moje ...zdjęcia nie są świeże ... pierwszy niewymiarek złapany z plaży ,drugi dwa tygodnie póżniej z łodzi (Cape Cod US)pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Jakoś mało fotek na tym bassowym forum - to dodam dwie moje ...zdjęcia nie są świeże ... pierwszy niewymiarek złapany z plaży ,drugi dwa tygodnie póżniej z łodzi (Cape Cod US)pozdrowionka CzescA moglbys podac gdzie konkretnie je zlapales, na co i czy masz jakis sposob, czy tylko przez przypadek? Rozmiary naprawde solidne w porownaniu do tych ktore mi sie trafily.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 jak dla mnie to wyglądają na strippery a nie nasze bassy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 No jasne - nasze to Labraksy -> Labraks = Europejski Bass Morski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Gratulacje Tomaszek!Kawał rybska.To jesienią u was nie wieje?Denerwujcie mnie dalej tymi rybami,to pojawię sie ponownie w Dingle. Najbardziej pokrzywdzony jest Tomek (Tpe).On ma te miejscówke wydeptaną,wypracowaną,on przerzuca te bassy,ale najwiekszych nie udalo mu sie wyholować.A Ty mu pod domem wywalasz taką sztukę! I jeszcze zasuwa do Ciebie kilometr po tych krowio-owczych odchodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 O siemasz Taps!No trzeba przyznac że dużo gorzkiej prawdy napisałeś. Ale na pocieszenie tpe1 prawie 100 już ich złowił w tym roku a ja gdzieś o rząd wielkości mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Taps, właśnie zaczęło wiać Myślę, że nie było by tych bassów, gdyby nie Twoje bezsterowce!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 i są to strippery, ale bassy(przynęta nazywa się prwdopodobnie pink slogo łapane z opadu jak sandacze 20-30m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Stripery to nie sa zwykle bassy . To sa olbrzymie bassy ktorych rekordowe sztuki przekraczaja 60 funtow . Plywaja se w slodkiej i slonej wodzie ...i tu sa wieksze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi