lukomat Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 @tpe1, a co slychac na polu walki z sea bass, bo tak kontrolnie planuje jutro ze szwagrem wyskoczycm po poludniu. Wczesniej mialy byc lipienie, ale z kumplami sie co do daty dogadac nie moglem i w koncu odpuscilem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 @Luko, sezon zakończyłem pod koniec listopada. Na drugi dzień po złowieniu ostatnich bassów zaczał się pierwszy, trwajacy prawie dwa tygodnie sztorm, a ja wróciłem na Święta do Polski.Byle do wiosny Ale próbuj, w przedostatnim WMH wyczytałem, że najlepsza pora na bassy z Morza Irlandzkiego to zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 U 'nas' teraz wieje tak że wełnianą czapkę naciągniętą na uszy zwiewa zaraz po wyjściu z samochodu. Wiatr lekko ponad 70 km/h więc jakoś nie miałem jeszcze okazji zweryfikować tych twierdzeń. Ale jak poczytać raporty na SAI to chłopaki nadal łowią bassy, więc wygląda na to że jest to ryba całoroczna - trza tylko wiedzieć gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 @Guzu, sorki że dopiero teraz ale szczerze gratuluję nowych doświadczeń wędkarskich z bassami. Gratuluję pięknej ryby! Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ryby mnie olaly calkowicie. Udalo mi sie jedynie porzadnie zmarznac. Czy zima lapiecie w ten sam sposob - wieczorem przy odplywie? Wczoraj bylem po poludniu tez przy odplywie i nic. Moze trzeba probowac przy przyplywie i glebiej?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Luko@, w listopadzie bassy brały przez cały dzień, ale nie było ich już na plaży. Łowiłem je ze skalistego cypla, oddzielającego zatokę od oceanu. Najlepszy znowu była mała woda koniec odpływu albo początek przypływu. P.S. Tekst i fotki o naszym bassowaniu w 2007 r. wysłałem Rognisowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ok, dzieki, jutro moze znowu sprobuje.. Czekam na artykul z niecierpliwoscia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Tekst i fotki o naszym bassowaniu w 2007 r. wysłałem Rognisowi Do mnie proszę, do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Tekst i fotki o naszym bassowaniu w 2007 r. wysłałem Rognisowi Do mnie proszę, do mnie No to musicie sie chłopaki dogadać Sebek pewnie trenuje juz na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi