Jozi Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Józek ja to wiem jak mało kto!!!!Jak zaczynałem to kupowałem Anosa za Anosem a koledzy śmiali się po cichu i mówili : nie,- to ta wędka jest do dupy, po czym bardzo chętnie wybawiali mnie z kłopotu i kupowali ją za utarte pól ceny .... A ja,- jak byłem głupi tak pozostałem, wyniki się nie zmieniały...Aż do spotkania pewnego jegomościa, który powiedział mi ,- choć - naucz się najpierw łowić a potem eksperymentuj za sprzętem...Po raz ostatni przy nim zmieniłem wędki, zmieniłem i tzw "kolegów' i zacząłem łowic ryby,- dużo ryb...Dopiero po kilku latach kupiłem jakaś następną.Ba, nauka jest kosztowna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Panowie , oczywiście nie kupiłem tej wędki jako nowej za 450 zł...jeszcze nie zgłupiałem całkiem.Trafiła się okazja u znajomego więc się skusiłem Jak nie będzie mi pasować to po prostu sprzedam i będę szukał dalej...ale fakt , wędkarstwo jest drogie to bardzo drogie.Czasami się nawet zastanawiam po co ja to robie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Hehe , Robert...przykro mi że się zawiodłeś na mnie i nie szukałem wymyśnych kijów sprowadzanych z zakątków afryki lecz postawiłem na typowego kijka od dragona Maniuś niech nie będzie Ci przykro tylko, dlatego... (bo moje jakieś tam)…Nie zawiodłem się na Tobie tylko z tego powodu, że masz inny wybór .Zawiodłem się na temacie w którym wielu… Może przyszłym razem lepiej sformułuj tytuł "rzeczy" .Poza tym nie wierzę, że w "Dragonie leży na słońcu"(opłacana) banda, bez mózgów, która układa tylko teksty . Łów swoim smokiem do bólu i niech nam wszystkim gały na wierzch wyjdą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Bo łowić to trzeba umić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Manniek66, to nie jest dobry wybór, miała być sandaczowa wędka dla wymagającego, a Ty nabyłeś zawsze poszukiwany - uniwersał wielkorzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Do łowienia z brzegu to LES90MHF2 2,75 c.w.11-28 cw zaniżone przez producentatest >> http://fishing-test.pl/wdki/21-polecamy-wdk/38-pocztek-legendarnej-ery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Sympatyczny z Ciebie gość Manniek66 niestety musisz wiedzieć jeszcze jedno (jeśli jeszcze tego nie wiesz) wędka nie łowi, tylko operator i obawiam się, że wrócimy do tego tematu po "przetestowaniu" przez Ciebie nowego nabytku,- no ale to normalna droga smuraja jak mawia jeden z kolegów na forum... Wiem, że kupiłeś już kij ale ponieważ na prawdę przeczuwam, że nie spełni pokładanych w nim nadziei to,- wydaje mi się, że jeśli oczekujesz że to szczytówka pokaże Ci branie i chcesz zdążyć z zacięciem, a nie ma to być wklejka to powinieneś się rozglądnąć za kijem szklanym, polecam Seekery z e-glasu i s-glasu , są w Twoim zasięgu cenowym i z nimi na 100% zdążysz zaciąć po wskazaniu szczytówki brania.Z nowych s-glasowych Seekerów polecam model 754 - blank kosztuje u mudhola poniżej 50$ kto ma to w ofercie w polsce w podobnej cenie?? chodzi o seekera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Nikt , tak mi google policzyło na szybko 162,89 naszych krajowych.Ściągałem i wychodzi inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 inaczej czyli jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Nie pamiętam dokładnie ale niestety dochodzą koszty przesyłki i żaden towar z dziury nie dochodził do mnie bez cła i vatu. Jak dogrzebię się papierów to ci napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 kto ma to w ofercie w polsce w podobnej cenie?? chodzi o seekera W Polsce możesz to zamówić u Zbyszka Kawalca koszt blanku ok 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Tomek a co CI po główce chodzi z seekera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) A pstragowka... kiedys mialem i sie pozbylem przez swoja glopote... teraz bym z mila checia do niego wrocil... jeden mialem wlasnie spod reki kawalca a drugi zlozony przez nieznana Mi osobe... oba byly ciekawe... a teraz przy takich cenach blankow + praca wlasna...hmmm ale na opad nie probowalem szklakow... moze i bym sprobowal... koszty niewielkie.. pstragowka musi byc na 100 procent tylko nie pamietam Jaki to byl Blank chyba 703... musze poszperac na mudhole Edytowane 16 Listopada 2012 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Juz wiem sp703-1. Koszt 155 plus kurier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 No i dupa...wznawiam poszukiwania A może ma ktoś do sprzedania jakiegoś ekonomicznie zbrojonego batsona do 300 zł-chociaż szansa marna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) A co nie tak z tą wędką? Edytka: ZH no wiem ale jestem ciekaw opini kolegi Edytowane 16 Listopada 2012 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 No jak to co? toć to jakas pajkowa rózga a nie sandaczówka.ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 No i dupa...wznawiam poszukiwania A może ma ktoś do sprzedania jakiegoś ekonomicznie zbrojonego batsona do 300 zł-chociaż szansa marna A co z blankiem MHX ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Wędka przyszła uszkodzona i ją odesłałem sprzedającemu.A więcej niż 200 zł na td nie mam zamiaru wydać A co z blankiem MHX ? W jakim sensie ? Masz coś takiego do sprzedania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 To miala byc okazja od kumpla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Tak , później się okazało że to nie była jego wędka tylko jego znajomego...a ten niestety okazał sie frajerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 I już do tego tematu nie chce wracać ...a więc , jakieś propozycje kijka dla mnie ? Szczerze powiem że zainteresowały mnie blanki seeker ...mógbyś ktoś mi przybliżyć je , a dokładnie ten model 754 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) Maniek powoli Twój wpis "dla wymagającego człowieka" robi się jak "dla wymagającego niemożliwych rzeczy"Jakość i niska cena to tylko bełkot reklamowy dla tych co lubią mieć złudzenia w praktyce występujący niezmiernie rzadko i najczęściej przez przypadek...,- jeśli w ogóle Blank Seekera z e-glasu o symbolu 754 nie jest już do kupienia nigdzie,- niestety ale ten sam z s-glasu tak,- pisałem Ci wyżej o tym. Żeby taki kij miał ręce i nogi musisz się liczyć z łącznym wydatkiem ok 1200zł No i jeszcze jedno chciałbym jeszcze raz podkreślić,- technika i godziny spędzone nad wodą ale z głową zamiast bezmyślnego pukania po dnie są ważniejsze niż ten kij którego tak szukasz i w którym pokładasz zbyt wielką nadzieję, która ma zastąpić umiejętności!!!! Edytowane 17 Listopada 2012 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Pewnie pasowalo by mu tytany zalozyc.... tak? A jak z czuciem w takim Seekerku...czuc w dloni pukniecie w dno czy tylko po szczytowce widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi