Areck Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Cześć,Czy ktoś wie gdzie w tym roku można wykupić składki okręgowe na Ciechanów w Warszawie? W Centrum Wędkarstwa nie ma i nie wiadomo kiedy będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Jak mają być jak masz połowę grudnia dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 18 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Jak mają być jak masz połowę grudnia dziś?Wydawało mi się, że koło 20 to już zawsze były... Nie ma to jak miedzy Świętami a Sylwestrem kombinować jak zebrać znaczki by w Nowy Rok być nad wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Cześć,Czy ktoś wie gdzie w tym roku można wykupić składki okręgowe na Ciechanów w Warszawie? W Centrum Wędkarstwa nie ma i nie wiadomo kiedy będą.Cześć. Wysłałem Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 W moim okręgu już są. Składka członkowska podrożała o 20zł, opłata okręgowa bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Cześć, ja również z pytaniem w temacie jak opłacić pzw Ciechanów w Warszawie lub bliskiej okolicy. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niusio99 Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Również podłączam się do pytania Cześć, ja również z pytaniem w temacie jak opłacić pzw Ciechanów w Warszawie lub bliskiej okolicy. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 https://ciechanow.pzw.pl/szczegoly-artykulu/kontakt-do-skarbnikow-kol_Ouz5dXs8OQu3U8jgRWpw?parent_way=494 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi