DonPablo Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Szukam po całym internecie i nie mogę jakoś znaleźć. Może nie tam gdzie trzeba.Podobno jest jakiś test, w którym tica taurus "miażdży" stellę.Ma ktoś z Kolegów wiedzę, gdzie to znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Podobno Elvis żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) Pewnie jak w każdym teście punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia. No chyba, że ktoś zajechał oba i to opisał, wtedy rzeczywiście warto byłoby poczytać. Edytowane 8 Listopada 2012 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tarłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Szukam po całym internecie i nie mogę jakoś znaleźć. Może nie tam gdzie trzeba.Podobno jest jakiś test, w którym tica taurus "miażdży" stellę.Ma ktoś z Kolegów wiedzę, gdzie to znaleźć? Ta miażdży ................. ale wagą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 angler1212 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) Może było to na "jedynym" portalu testowym w Polsce? :) Edytowane 9 Listopada 2012 przez angler1212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Szukam po całym internecie i nie mogę jakoś znaleźć. Może nie tam gdzie trzeba.Podobno jest jakiś test, w którym tica taurus "miażdży" stellę.Ma ktoś z Kolegów wiedzę, gdzie to znaleźć?Nie ma hi hi Dawid pokonał Goliata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 A ja gdzies o tym kiedys czytalem ale nie moge sobie przypomniec gdzie i to napewno nie na polskiej stronie.Testy odbywaly sie na morzu to wiem.Z tym ze czytalem tez ze kiedys tica robila lepszy sprzet niz teraz i w tych czasach te testy raczej nie przelozylyby sie na stan faktyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 A tu gotki taurusa i bodajze jakiejs daiwy ale pewny nie jestem co do drugiego krecka moze @zorro pozna tica posiada otwory na kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DonPablo Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Wygląda na czarną TD-S . Dziś dalej będę szukał, bo nie lubię takich "miejskich legend". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) Szukam po całym internecie i nie mogę jakoś znaleźć. Może nie tam gdzie trzeba.Podobno jest jakiś test, w którym tica taurus "miażdży" stellę.Ma ktoś z Kolegów wiedzę, gdzie to znaleźć? A nie chodzi czasem o Tica Talisman TG ?TU : http://www.alanhawk....iews/tlsmn.html Edytowane 9 Listopada 2012 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 a to nie daiwa laguna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) a to nie daiwa laguna?? Ta?http://www.tacklewar...cpage-DLGX.htmlRóżnice raczej spore. Daiwa Laguna Tica Talisman Edytowane 9 Listopada 2012 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) http://www.snasti.co... 10207-251.htmlo ta mi chodzilo ale to nie to... http://www.angelcenter-kassel.de/ack/daiwa-laguna-xt-2500.html Edytowane 9 Listopada 2012 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) @makamba to napewno tica taurus bo kiedys szukalem o niej informacji i wlasnie na forum ktos kto to osobiscie mial i rozbieral robil foty i wrzucal.byc moze maja takie same bebechy tak jak maja tp i stelka. Edytowane 9 Listopada 2012 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DonPablo Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Czego to nie można znaleźć w necie Tego talizmana gościu rozebrał i wyraził swoje subiektywne opinie.Ja czytałem na jednym (nieczynnym już) forum, że jest jakiś niezależny test...Ale dzięki i za to, bo sam nie dotarłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DonPablo Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Miałem chwilę i przeczytałem ten artykuł. Odnośnie Taurusa znajdziemy tam taki zapis: "The defunct Taurus was a very good reel on paper, but because of several factors, mainly the quality of materials and components, the Taurus never rose to the expectations or took off as a serious heavy duty reel."Muszę szukać dalej, bo kolega @makumba zażartował a ja nie skumałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Tak patrząc po reakcjach innych forumowiczów , to nie wiem czyj wpis zasługuje bardziej na miano żartu. MAKAMBA a nie MAKUMBA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Oj widzisz...dla mnie jestes zawsze Makumba...fajnie brzmi fonetycznie...Oczywiscie z miejsca przepraszam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Nie ma za co ... Parcel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DonPablo Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Najmocniej przepraszam Pana @makamba za przekręcenie nicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 A tam zaraz .Żaden ze mnie Pan. Chyba muszę nick zmienić bo coś ludziska z tą Makumbą coraz częsciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saalar Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Połowa kołowrotków jest porównywana do stelli na papierze. np shimano saragossa to juz prawie stella. Z kolei z drugiej strony, ktos kto ma tyle kasiory i chęci żeby zajechać stellę po to by udowodnić wyższą jakość innego kołowrotka, musi mieć coś z ..rycerza. Dojechac można wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DonPablo
Szukam po całym internecie i nie mogę jakoś znaleźć. Może nie tam gdzie trzeba.
Podobno jest jakiś test, w którym tica taurus "miażdży" stellę.
Ma ktoś z Kolegów wiedzę, gdzie to znaleźć?
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi