Patryk854 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Witam. Czy ktoś używa butów Traper Montana? Chodzi mi o rozmiarówkę, czy brać o numer większe czy o dwa numery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Przecież na stronie masz rozmiarówkę razem z długością wkładkihttps://www.traper.pl/pl/p/BUTY-MONTANA-GREY-TRAPER/720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comen Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Te buty są dobrze opisane jeżeli chodzi o rozmiarówkę. Ja mam większwe o trzy numery, bo brodzę w morzu imam grube skarpety neoprenowe.Do normalnych skarpet przy śpiochach wystarczy but większy o dwa numery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi