Mekamil Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 W tym roku nie przez allegro, bo nie mogę sobie poradzić z tym ich rewelacyjnie prostym formularzem wystawiania, więc formuła jest taka - podaję ceny - kto pierwszy ten lepszy - wpłata do mnie na konto i jak już będę miał wszystkie wpłaty to przelewam kwotę na WOŚP. Zapraszam! 1. Spinning z pełnego szkła o długości 1,63 m i wyrzucie 2-7 g. Akcja z tych co jak się źle machnie to się można w plecy szczytówką strzelić, więc polecam tym, co właśnie takiej wędki szukają Ugięcie po samą rękojeść. Cena 250 zł + wysyłka 20 zł 2. Casting z pustego szkła 1,83 m długości i wyrzut 5-20 g. Dość szybki, jak na szkło, jednocześnie pod rybą chętnie zapracuje głębiej. Cena 350 zł + wysyłka 20 zł 3. Wędki podlodowe na blankach StCroix o długości ok. 55 cm pod blaszki 2-6 g. Nie są to typowe blanki podlodowe tylko szczytowe sekcje z muchówek. Przelotki o dużej średnicy muchowe, więc łatwo usuwać z nich lód. Ciepła rękojeść korkowa mojego patentu. Wędki są bardzo leciutkie. Mam ich siedem sztuk identycznych. Cena 100 zł/szt + wysyłka 20 zł Zapraszam do zakupów! 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 (edytowane) 1 podlodówkę poproszę. Edytowane 25 Grudnia 2023 przez HaDe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Nr 1 za 200 zł + wysyłka, a nr 2 za 300 zł + wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Dzięki Kamilu za mega szybką wysyłkę. Podlodówka bomba!I te smaczki, jak chociażby oryginalna dupka Gratuluje talentu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Cieszę się! I mam nadzieję, że na pozostałe też znajdą się chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 No dobra, namówiliście mnie Kamil, wyślij jedną podlodówkę do mnie, będzie prezencik noworoczny. Ciekawe, czy zdarzy się szansa tej zimy, żeby wypróbować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zapowiadają zimę czyli poproszę podlodówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Pozostały dwie podlodówki i dziwię się, że nie ma chętnych na szklaczki Jak tak to regularnie dostaję pytania, czy mam coś takiego - a raczej nie miewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Panie Kamilu wezmę jedną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Pozostała ostatnia podlodówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 11 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Ostatnia podlodówka, casting i spinning aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Poproszę podlodowke Reszta na priv Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 14 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 (edytowane) No to podlodówki poszły. Ostatnia obniżka - spin za 200 zł z wysyłka, a bialutki cast za 300 zł z wysyłka Edytowane 14 Stycznia 2024 przez Mekamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Kamil, jak podpiszesz białasa WOŚP 2024 to zabieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 14 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Dobrze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Jest jeszcze podlodówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 15 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Poszły wszystkie, ale jak chcesz i nie na jutro to dorobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Poszły wszystkie, ale jak chcesz i nie na jutro to dorobięDzięki. Chciałem kupić z ciekawości. Na ten sezon starczy mi to co mam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 16 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Pozostał szklany spinerek za 200 zł z wysyłką. Jakby co to też mogę dorobić opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 24 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Dziękuję wszystkim kupującym, dzięki Wam udało się w tym roku zebrać 1100 zł! (zainteresowanym służę potwierdzeniem przelewu na konto WOŚP ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur 17 Opublikowano 12 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 Zostal ten szklak w cast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 Pojechał do Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uries Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 Poszły wszystkie, ale jak chcesz i nie na jutro to dorobięByłbym zainteresowany taką podlodowką. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTR Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Witam. Był bym zainteresowany taką podlodówką na blanku St. Croix. Proszę o info na priv. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Hej Kamilu, czy ta podkówka jest z pełnego szkła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi