Kuba Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 https://www.onet.pl/informacje/onettrojmiasto/rzeka-leba-w-woj-pomorskim-przerwala-wal-przeciwpowodziowy-nagranie/bqtlke0,79cfc278Jeśli to dotknie większe pomorskie rzeki, sezon trociowy rozpocznie się później niż 01.01 Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 31 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Okazuje się że rozpoczął się normalnie i mimo że rzeki tu i ówdzie wylały, ryby dopisały Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia North+Weat. Srebro wpłynie....będzie się działo. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Dziś będąc w Dźwirzynie zastanawiałem sie czy cokolwiek wpływa w takich warunkach. Rega piękna rzeka. Pozdro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 13 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Dziś będąc w Dźwirzynie zastanawiałem sie czy cokolwiek wpływa w takich warunkach. Rega piękna rzeka. Pozdro Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWpadnij do Mrzeżyna Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okweing Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Koledzy, jak warunki w Mrzeżynie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi