saalar Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Pytanko do znawców rynku. Czy produkowane sa jakies aparaty z pilotem? mam starego Canona 770UZ który ma ten bajer, lecz ma on tylko matryce 4m i w wypadku robienia zdjęć samemu sobie wolałbym mieć wieksza matryce, żeby mozna było wprowadzic postawowe korekty typu przycinanie czy prostowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 wiekszosc lustrzanek ma opcje wspolpracy z pilotem moj nikoś d60 ma na stale w pokrowcu pilota na IR (wiem wiem najlepiej by bylo gdyby mial radiowy) - koszt takiego... ponizej 20 pln na allegro (tak tak - dwudziestu pln) http://allegro.pl/pilot-nikon-box-ml-l3-d7000-d5100-d3000-d90-d5000-i2746491278.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 A do takich mniejszychnp.Panasonic Lumix FT-2 są.Ja mam max czasu 10 sekund-zgłupieli chyba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Mam ten sam aparat. Już kiedyś cos pisałem o nim i mówiłes że jest kozacki. Mojemu teraz paruje obiektyw. Taki z niego kozak wodoszczelny .Z tymi pilotami to fajna sprawa. Nie mam lustrzanki ale niedługo będe miał to koniecznie pilot musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Mój się trzyma dzielnie a często przebywa pod wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Mój się trzyma dzielnie a często przebywa pod wodą. Moj był zamoczony dwa razy. Większość czasu spędził w torbie wędkarskiej na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) To do reklamacji z nim. Edytowane 9 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 chyba juz za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Do swojego Nikona kupiłem najprostszy pilot za kilkanaście zł i... to jest świetne. Zasięg 8 m w zupełności wystarcza. Koniec kombinowania na samowyzwalaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Mam taki pilot (watek juz byl o tym) i jest to totalne nieporozumienie. Z D90 wspolpracowal z trudnoscia (ustawienie ostrosci), z D5010 jakos wspolpracuje...natomiast mam dosyc grzebania w menu za kazdym razem, celem przestawienia aparatu w tryb zdalnego wyzwalania (automatycznie zmienia sie z powrotem na focenie normalnych fotek w zaleznosci od ust czasu trybu zdalnego wyzwalania - jest mozliwosc cos do 3minut?) Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ale czemu z menu? W D7000 to ćwierć obrotu pokrętła trybu i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi