Paweljar Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Największy dzisiejszy pasiak. Nie chcą gryźć niczego innego oprócz fish fry na lekkiej poltoragramowej główce. Brania o dziwo całkiem wyraźne. Krótki wypad, trzy niezłe rybki, namierzone, może jeszcze uda się połowić przed pogorszeniem pogody. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Trzeba było się dziś owiercic,żeby coś znaleźć..Pod koniec dnia na blaszkę wyszkowską stuknął taki garbik[emoji3]. Wysłane z mojego V2041 przy użyciu Tapatalka 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 18 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Z ostatniego wyjazdu. Było jeszcze kilka ale spadły. Teraz trzeba będzie poczekać kilka tygodni by mogły w spokoju odbyć tarło bo już widać, że są na ostatniej prostej. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 (edytowane) Zimowe najlepsze Edytowane 4 Marca 2024 przez Robert Crocker 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 10 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Pierwszy fajny w tym roku. Uderzył na twicha podczas pauzy. Do końca marca (okres ochronny w NL) zostalo trochę czasu więc mam nadzieję na wiecej[emoji3] Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 maaanstaapercz ... 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 31 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 Widzę że temat umarł .Mój ma jig riga . 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Temat nie umarł, tylko w większości tego sympatycznego kraju, jest okres ochronny na okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Z tego co się orientuję to tylko w okręgu Zamość . śmieszne jest to że niegdys tak popularna rybę muszą obejmować jakieś okresy ochronne wiadomo jak leja mleczem okonie warto odpuścić na jakiś czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Nie tylko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweljar Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Największy z dzisiaj, załamanie pogody zrobiło swoje i brań jak na lekarstwo. Obstawiam , że w moich stronach już się wytarły. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 2 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 (edytowane) Drugi rok z rzędu od kiedy wymyśliłem to malowanie rzeka pod domem o tej porze roku zaskakuje mnie całkiem przyjemnymi okoniami.Siadł na wobler własnej produkcji. 39 cm. to już przyjemny pasiak. Edytowane 2 Maja 2024 przez Zybi81 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 2 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Gratulacje. Czy cierniki występują w niej w większych ilościach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 2 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Czy w większych ilościach??? Trudno mi odpowiedzieć, ale myślę że może to mieć dużo wspólnego z jego tarłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Na upartego 40 cm. Już wytarty i chudy Wysłane z mojego SM-A336B przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 14 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 W tym roku jakoś nie po drodze mi z okoniami. A to brak czasu, a to coś innego. Ale wreszczie udało mi się wyskoczyć. Zameldował się tylko jeden, ale za to 46cm. Szkoda tylko że coś przykleiło mi się do aparatu. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 18 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Ciężka sprawa z okoniami u mnie od 2-3 lat. Dzisiaj jako odskocznia wypad nad jezioro z kijem do 3g i larwami na czeburaszce. Przez 2 godz. rzucania 2 okonki, jeden ładny 37 cm Wysłane z mojego SM-M336B przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 Udało się, 50+Ryba tak silna, że zgięła w pół mojego streesticzka W6 - kij już obrabiany drugi sezon, nie zamienię go nawet na " kose " z pracowni. Główka 5gGumeczka 5,5cm Stał 1,5m od trzcin w dość " miękkim " zamulonym miejscu T/ 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 ..., że też te 5 gram ołowiu gumki w ten muł nie wbiło ???? rzadki rozmiar, gratki ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 ..., że też te 5 gram ołowiu gumki w ten muł nie wbiło rzadki rozmiar, gratki właściwie nie zawsze ide dnem, często łowię w tonii, chyba mi z twitcha zostało ;p i i ciężko się przestawić, ale jak widać czasem działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 25 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 Mi się też ostatnio trafił dobry okoń, w sumie największy jakiego w życiu widziałem 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 27 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Największy z kilku naprawdę fajnych okoni. A najlepsze , że przynętą był schodzący na ok 3m twitch. Mega brania. Lekka pauza w ich miejscu i same siadały. Brania zaczęły się dopiero przy południowej patelni. Ok 30 stopni Wysłane z mojego SM-A336B przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 (edytowane) Rzeki ciągle idą w górę i nie mam już pomysłu na jakiś sensowny wypad. Zaporówki pełne do oporu i nie na każdej można łowić z łodzi choć to też nie gwarantuje dobrych wyników. Wymęczone dzisiaj forumowe minimum ???? Edytowane 2 Czerwca 2024 przez Predatorhunter 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 między okonkami czai się zębaty ... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Pierwsze normalne okonki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi