Muflonsone Opublikowano 27 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Jako iż jestem nowym w miarę nowym użytkownikiem forum to chciałbym spytać - o ile oczywiście nie jest to jakiś as z rękawa - broń specjalna, o jakiej przynecie mówisz "Cyprysowa Złota Rybka"? Domyślam się że zapewne wykonana przez któregoś z forumowiczów, czy mógłbyś dać jakiś namiar na kontakt do twórcy? Albo chociaż zdjęcie tej gumeczki wrzucić .Z góry dziękuję i pozdrawiam @Andru77 Oczywiście gratuluję garbusow Panowie, Panie i mam nadzieję że i ja w tym sezonie stuknę swoją 40stkę (jak by to nie brzmiało) i życzę 50tek!! Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 27 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Jako iż jestem nowym w miarę nowym użytkownikiem forum to chciałbym spytać - o ile oczywiście nie jest to jakiś as z rękawa - broń specjalna, o jakiej przynecie mówisz "Cyprysowa Złota Rybka"? Domyślam się że zapewne wykonana przez któregoś z forumowiczów, czy mógłbyś dać jakiś namiar na kontakt do twórcy? Albo chociaż zdjęcie tej gumeczki wrzucić .Z góry dziękuję i pozdrawiam @Andru77 Oczywiście gratuluję garbusow Panowie, Panie i mam nadzieję że i ja w tym sezonie stuknę swoją 40stkę (jak by to nie brzmiało) i życzę 50tek!! Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalkahttps://jerkbait.pl/topic/70449-cyprys-moje-d%C5%82ubanki/ Tu masz szeroki wybór złotych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muflonsone Opublikowano 27 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Dzięki Sławek!Pozdrawiam Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 27 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Morski przyłow sandaczowy. 5 cali pożarte po kulkę. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 27 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Zbyszkowa meta darzy. Tantka na główeczce 1,7g Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_69 Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 (edytowane) Dzisiaj przed pracą wybrałem się w moje miejsce:https://ibb.co/gWG7XGM W końcu coś pogryzło, kilka sztuk 30+ w tym jedna pod 40, około 37cm. Odmierzone na blanku ale +\- 1cm. https://ibb.co/PF938NWhttps://ibb.co/jbmBYCRhttps://ibb.co/MNCQdV9https://ibb.co/JF879R1https://ibb.co/9ptf2Qb Może to nie są jakieś wielkie garbusy ale biorąc pod uwagę moje wody, można się już z tego cieszyć. Oczywiście rybki trafiły do wody. Wszystkie na takie kopytko DAM:https://ibb.co/YQMyGDc Wszystkie brania po mocnym podbiciu pod lustro wody, uderzały przy podejściu przynęty pod lustro lub od razu jak zaczynała opadać. Edytowane 29 Października 2024 przez Lucky_69 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 Kolejny tym razem na dropka i tante. Sprzętowo suza 702-5lb i vaniek 2500s Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_69 Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 (edytowane) Nie odpuszczałem ostatnio mojej miejscówce. Niestety przez ostatnie dwa dni mocno wiało, drobnica się przestała poruszać przy powierzchni a okonie zaczęły brać z dna. Ze względu na mocny wiatr przerzuciłem się na trochę cięższe główki. Dlatego dwa ostatnie dni łapałem na aswsa76mlxf2. Okonie z dna gustowały w takich przynętach, polskiej produkcji: Wszystkie brania pobranie z dna lub atak przy poderwaniu. Agresywne prowadzenie szarpaniem po dnie i bardzo małe podbicia. Kilka takich sztuk wleciało: W tym pierwsze 40 tej jesieni: Edytowane 1 Listopada 2024 przez Lucky_69 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 45 cm z „ domowej wody” . Przynęta relax clonay 8 cm. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Walnął na wyklepane własnoręcznie wahadło 12 cm w trolu. 36 cm. Jak na moje jałowe wody PZW to już jest okaz 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 11 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 38 cm na cykadę, złowiony pod koniec października. W tym sezonie mój największy. Wziął po 6 rano w drugim albo trzecim rzucie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 11 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 (edytowane) Miał być szczupak,a tu okoń.Blaszka nr-4 miedzianka w czarne paski. Edytowane 11 Listopada 2024 przez TOMIS1975 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2024 To kolejny sezon , w którym nie po drodze mi z okoniami . A szkoda , bo uwielbiam je łowić . Ale jakoś nie potrafię przełamać się i wyłamać świadomie z sandaczowej fiksacji . Było wprawdzie trochę rybek łowionych celowo w lipcu i sierpniu , ale rozmiar nie powalał absolutnie . Kilka przystojniejszych przy sandaczach zbłąkanych kąsnęło znienacka sporą gumkę , a ten poniżej pyknął bezbłędnie cyprysowego kogucika w rozmiarze zdecydowanie mało okoniowym . Ucieszył bardzo ... 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolpol123 Opublikowano 13 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2024 2 lepsze z tego sezonunadal czekam na czterdziestaka Wysłane z mojego motorola edge 40 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Brawo. Ładne okonie. Woda niezbyt czysta. Zdradź tajemnice co zassały w takiej wodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolpol123 Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Brawo. Ładne okonie. Woda niezbyt czysta. Zdradź tajemnice co zassały w takiej wodzie ?Klasycznie , tanta z Ali 4.9mm na jigu w kolorze który najlepiej sprawdza mi się w tym sezonie. Wysłane z mojego motorola edge 40 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 40 taczek Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 W tym roku bieda. Niby okonie brały ale same średniaki.A ogonków co naodgryzały … Temu sie ogonek zawinąłhttps://zapodaj.net/plik-uwXJZGB5W8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 (edytowane) Wedka Shimano Expride 3,5-10grMulti Shimano Aldebaran BFS 22 HG Plecionka Varivas High Grade pe#0,8 4 splotyPrzypon FC Stroft 0,25 + 20cm stoft Niti Polywire Agrafki 6kg Bartosz Frodyma To chyba wszystko Edytowane 5 Grudnia 2024 przez bartsiedlce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Nie łowie okoni, ale pod koniec sezonu trociowego, trafiały się . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolpol123 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 Grudniowy Wysłane z mojego motorola edge 40 przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Witam , taki samotnik , witka matagi, raczek ,35 cm warto było być cierpliwym Wysłane z mojego 2306EPN60G przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Grudniowy, nabierają już masy ???? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Jak na razie jedyny 40 w sezonie z końca listopada, tak cienko z dużymi rybami nie było u mnie od kilku lat. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_69 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Jak na razie jedyny 40 w sezonie z końca listopada, tak cienko z dużymi rybami nie było u mnie od kilku lat.Popatrz co ludzie znad wody zabierają to będziesz wiedział czemu są takie wyniki a nie inne. Wszechobecny syf nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi