Ostry Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Popatrz co ludzie znad wody zabierają to będziesz wiedział czemu są takie wyniki a nie inne. Wszechobecny syf nie pomaga.Niestety masz rację, u mnie teraz największym problemem są tzw. Ukra...ie kormorany, biorą wszystko jak leci... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowi Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 (edytowane) Taki okonek sie trafił Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Grudnia 2024 przez kowi 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 49cm 2137g 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowi Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Okonek Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_69 Opublikowano 14 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 49cm 2137gPiękny, marzenie takiego garbusa wyciągnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 (edytowane) Trafił się dzień mega aktywności okoni. W 2h we dwójkę złowiliśmy ponad 100 okoni w przedziale 30-40cm. Brały na wszystko, nawet na samą główkę jigową. Brakowało może takiego rodzynka ale i tak nie można narzekać. Edytowane 15 Grudnia 2024 przez AdrianMa 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 No to musiała być gruba zabawa ???? łowisko w PL???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 No to musiała być gruba zabawa ???? łowisko w PL????????Niestety to nie Polska, dawno w Polsce nie byłem na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 Niestety to nie Polska, dawno w Polsce nie byłem na rybachJestem w 100% pewny, że to NL! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 Jestem w 100% pewny, że to NL!Zgadza się ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_69 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgadza się ????W Polsce jest za dużo miesiarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 W Polsce jest za dużo miesiarzyZdziwię Cię ale w Holandii też nie brakuje miesiarzy , i na wodach których łowię rybacy również są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Ale gospodarka rybacka, zarybieniowa, ochrona wód, jest prowadzona z głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zdziwię Cię ale w Holandii też nie brakuje miesiarzy , i na wodach których łowię rybacy również są..i na dodatek mówią w naszym języku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 ..i na dodatek mówią w naszym języku.Moim zdaniem najwięcej miesiarzy w Holandii to Niemcy. Ale i Holendrzy starszej daty węgorza czy sandacza nie odpuszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Moim zdaniem najwięcej miesiarzy w Holandii to Niemcy. Ale i Holendrzy starszej daty węgorza czy sandacza nie odpuszcząOwszem zabiorą, ale dla własnej potrzeby, na kolację. A u nas, biorą ile popadnie, dla babci, teściowej, sąsiada, kota i jeszcze na zapas w beczkach zakisić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Nocne zbóje Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Graty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Dzięki Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Miejscowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Pewnie, tak samo jak sandacz. W niedzielę lecę do Norwegii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Tego się nie spodziewałem. ???????????? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Tym razem dzienne zbóje Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Dziś okonie były trudne do zlokalizowania, szybko się przemieszczały i trzeba było je "gonić". Ale za to rozmiarowo już całkiem przyjemnie , bo kilkanaście ryb w tlusciutkich rozmiarach 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 Nocny na zakończenie sezonu, teraz wylot do pracy. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi