Mariusz1990 Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Mam pytanko. Kupował ktoś z Was na Giełdzie sprzętu spiningowego coś od użytkownika Darek Urbański? Od ponad roku wystawia fajne zestawy gum relax w okazyjnych cenach. Pisałem do sprzedającego że chętnie kupię zestaw z przesyłką olx ale odpisał że nie wystawia na olx. Oczywiście wysyłka po wpłacie na konto. Może ktoś już u niego kupował i coś podpowie. Z góry dziękuję. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 A możesz napisać, o co chodzi i w czym ktoś ma Ci podpowiedzieć? Jeśli sprzedający nie wystawia na OLX, to jego sprawa i można przecież wysyłać pocztą czy innym kurierem. Nie bardzo rozumiem sytuacji, kiedy masz kontakt do kogoś i prosisz publicznie o pomoc w nie-wiadomo-czym… 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 (edytowane) Jak masz jakieś pytania wal na pv Edytowane 2 Stycznia 2024 przez seba666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Chodziło mi o to czy ktoś z Was coś u tej osoby kupował? Fb to nie Jerkbait. Tu bez problemu wysyłam kasę w ciemno. Gdybym tak postępował na Fb to pewnie bym nie miał ani pieniędzy ani sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Chodziło mi o to czy ktoś z Was coś u tej osoby kupował? Fb to nie Jerkbait. Tu bez problemu wysyłam kasę w ciemno. Gdybym tak postępował na Fb to pewnie bym nie miał ani pieniędzy ani sprzętu.A gdzie napisałeś w pierwszej wiadomości, ze chodzi o FB? Tu tez jest „giełda sprzętu spinningowe”. Może to dziwne dla pewnego pokolenia, ale można nie mieć FB. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Masz rację zapomniałem o tym istotnym fakcie wspomnieć. Napisałem tego posta na szybko a byłem już trochę śpiący. ???? Teraz już jest doprecyzowane. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Spoko - zdarza się :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Kupowałem kilka razy u Darka,spoko gość.Zdecydowanie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 I chyba w ten sposób, kończymy lokowanie forumowicza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Kilka razy kupowałem, wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Dziękuję wszystkim za pomoc.???? Po rozmowie na priv z kolegą seba666 kupiłem to co mnie interesowało. ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Eee.. Urządziłbym referendum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi