Skocz do zawartości

Liczy się tylko mięso

joker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Własnie obejżałem Teleekspress, a w nim szczęśliwego i dumnego łowcę sumka 168cm, który został złowiony w Regalicy, a teraz dynda na sznurze pośród gapiów. A jakie ochy i acHy! o łowcy, który pokonał tą bestię. <_<

Czy ja się dziwię? Ależ skąd.

Zdziwiłbym się gdyby np: pokazano zarybienie Regalicy sumem z właściwym komentarzem i apelem do wędkarzy o stosowanie C&R :huh:

@Friko ja też jestem :angry:, ale pytam się sam siebie: dlaczego miałoby być inaczej?

Na całym świecie tak jest. Pamiętam widokówki jakie można kupić np: w Szwecji: wędkarz w łódce wypełnionej po brzegi dorszami, wędkarz z wiszącym obok niego, martwym, 30kg łososiem. Na stronach internetowych zachęcających do wyjazdu w dowolny rejon wędkarski, najczęściej nadal widać zdjęcia łowców z martwymi rybami.

Jeszcze dużo wody upłynie w rzekach świata, nim to się zmieni.

Jerkbait.pl odwala dobrą robotę, ale jest to, kropla w morzu potrzeb. ;)

Jerkbait.pl odwala dobrą robotę, ale jest to, kropla w morzu potrzeb. ;)

ale od czegoś trzeba zacząć. a jak wiadomo kropla drąży skały :mellow:

Najważniejsza jest konsekwencja, a tej jak się przekonałem, tutaj nie brakuje i o to chodzi. :D

jelsi dobrz epamietam a wydaje mi sie ze tak - casso jak zes z polic powinienes wiedziec - na naszych wodach, dokladnie odra od ujsia rzeki warty okres ochronny konczy sie 15 czerwca a nie z koncem czerwca jak na obszerze reszty kraju... :D

Sum był złowiony legalnie, ale co z tego :(

Jeden taki przekaz ze szczęśliwym łowcą przy wiszącym mięsie w tv, i wysiłek ludzi by to zmienić idzie na marne :unsure:

W ten sposób usprawidliwionych zostało tysiące, którzy bez sensu zabijają rybę większą niż mogą zjeść <_<

jelsi dobrz epamietam a wydaje mi sie ze tak - casso jak zes z polic powinienes wiedziec - na naszych wodach, dokladnie odra od ujsia rzeki warty okres ochronny konczy sie 15 czerwca a nie z koncem czerwca jak na obszerze reszty kraju... :D

okres kończy się 31 maja, sprawdziłem właśnie w RAPR, jednak jakby nie było, wąsaty dostał w łeb i to najbardziej boli, a kwestia czy legalnie czy nie, nie ma większego znaczenia ...

hasior i tu Cię zaskocze. Moj hornet - z tego co sie orientuje - moze Efex lub sam PePe potwierdzi lub zaprzeczy, dolaczyl do kolekcji wobkow PePe. kiedys powstala koncepcj aprywatnej galerii wobkow salmo - konkretnie egzemplarzy na ktore padlo COŚ. PePe dostał ode mnie w prezencie TEGO horneta - ja bym go pewnie w koncu i tak urwal. W ramach wdziecznosci dostalem 10szt innych hornetow - w kolorach ktore sam sobie wybralem... chyba uczciwe

Trzymam Horneta po sumie z ,którym wygrałem i takiego,który tylko sprowokował potwora do brania B)

Żadnego nie zamienie i za 20 innych :mellow:

A swoją drogą to moim zdaniem świetny sumowy wobler :o

H6F robi tyle szumu jak się go prowadzi pod prąd,że trudno by pozostał niezauważony przez suma.Troszkę lekki do łowienia sumowym zestawem z brzegu ,ale z łódki nie ma problemu już.