phalacrocorax Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 mifciu to było w domyśle jako rzecz oczywista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 na warcie w okolicach solca pełna mobilytacja całe noce z dzwonkami i rasówkami nic dodać nic ująć żal sumków bo to wspaniała ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ale jeśli sie nie da, bo sprzęt za słaby, zostaje rwać, co zresztą uczyni za nas ryba.Tez tak sadze. Ale to nie jest powszechny poglad. Na okolicznych wortalach mozna poczytac i o godzinnych zapasach z ryba - jaka, to wiadomo. Zaden szczupak czy sandacz nie walczy przez godzine... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Własnie obejżałem Teleekspress, a w nim szczęśliwego i dumnego łowcę sumka 168cm, który został złowiony w Regalicy, a teraz dynda na sznurze pośród gapiów. A jakie ochy i acHy! o łowcy, który pokonał tą bestię. <_< Czy ja się dziwię? Ależ skąd. Zdziwiłbym się gdyby np: pokazano zarybienie Regalicy sumem z właściwym komentarzem i apelem do wędkarzy o stosowanie C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 168??? jakis taki maly... ja wiem o co najmniej kilku wiekszych od niego o 30 i wiecej cm ktore - jajk znam zycie pewnie trafily do pewnej retauracji rybnej ktore zawsze chetnie przymnie swieze miesko waste.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 @Friko ja też jestem , ale pytam się sam siebie: dlaczego miałoby być inaczej? Na całym świecie tak jest. Pamiętam widokówki jakie można kupić np: w Szwecji: wędkarz w łódce wypełnionej po brzegi dorszami, wędkarz z wiszącym obok niego, martwym, 30kg łososiem. Na stronach internetowych zachęcających do wyjazdu w dowolny rejon wędkarski, najczęściej nadal widać zdjęcia łowców z martwymi rybami.Jeszcze dużo wody upłynie w rzekach świata, nim to się zmieni.Jerkbait.pl odwala dobrą robotę, ale jest to, kropla w morzu potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Jerkbait.pl odwala dobrą robotę, ale jest to, kropla w morzu potrzeb. ale od czegoś trzeba zacząć. a jak wiadomo kropla drąży skały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Jerkbait.pl odwala dobrą robotę, ale jest to, kropla w morzu potrzeb. ale od czegoś trzeba zacząć. a jak wiadomo kropla drąży skały Najważniejsza jest konsekwencja, a tej jak się przekonałem, tutaj nie brakuje i o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 a ja obiecałem fotki i chyba nic z tego nie będzie... nie mam $$ na wache zeby do nich pojechac :blush:a tam kompiuter to nie bardzo spotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 właśnie zbierałem się aby napisać o tym wąsatym złowionym w Regalicy, o którym mówiono w mediach, albo ja zgłupiałem albo ...sum ma przecież okres ochronny...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 albo ja zgłupiałem albo ...sum ma przecież okres ochronny...???nie jestem specem od regalicy, ale cos mi sie telepie po lbie ze tam okres inaczej jest niz normalnie. nie mam w domu rapru wiec nie sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Na dolnej Odrze okres ochronny na suma kończy się wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 jelsi dobrz epamietam a wydaje mi sie ze tak - casso jak zes z polic powinienes wiedziec - na naszych wodach, dokladnie odra od ujsia rzeki warty okres ochronny konczy sie 15 czerwca a nie z koncem czerwca jak na obszerze reszty kraju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 różnica jest taka że sumek dostał w Łeb legalnie zamiast mniej legalie,małe to pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Sum był złowiony legalnie, ale co z tego Jeden taki przekaz ze szczęśliwym łowcą przy wiszącym mięsie w tv, i wysiłek ludzi by to zmienić idzie na marne W ten sposób usprawidliwionych zostało tysiące, którzy bez sensu zabijają rybę większą niż mogą zjeść <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 jelsi dobrz epamietam a wydaje mi sie ze tak - casso jak zes z polic powinienes wiedziec - na naszych wodach, dokladnie odra od ujsia rzeki warty okres ochronny konczy sie 15 czerwca a nie z koncem czerwca jak na obszerze reszty kraju... okres kończy się 31 maja, sprawdziłem właśnie w RAPR, jednak jakby nie było, wąsaty dostał w łeb i to najbardziej boli, a kwestia czy legalnie czy nie, nie ma większego znaczenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 dzieki za sprostowanie casso - czyli mma 2 tyg lowienia w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 hehe no problemos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 no mifek zakładaj tego łownego horneta Perch i do boju ,Silurusy juz czekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 hasior i tu Cię zaskocze. Moj hornet - z tego co sie orientuje - moze Efex lub sam PePe potwierdzi lub zaprzeczy, dolaczyl do kolekcji wobkow PePe. kiedys powstala koncepcj aprywatnej galerii wobkow salmo - konkretnie egzemplarzy na ktore padlo COŚ. PePe dostał ode mnie w prezencie TEGO horneta - ja bym go pewnie w koncu i tak urwal. W ramach wdziecznosci dostalem 10szt innych hornetow - w kolorach ktore sam sobie wybralem... chyba uczciwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 a silurusy juz wiem na co lowia Ci etyczni szczecinscy wedkarze... jeden kolo sie wygadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 niezły deal za 1 horna 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 hasiorku ale TEN hornet nie byl juz zwyklym hornetem... To byl TEN HORNET... oryginalni epodrapany z oryginalni epowyginanymi fabrycznymi kotwiczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Trzymam Horneta po sumie z ,którym wygrałem i takiego,który tylko sprowokował potwora do brania Żadnego nie zamienie i za 20 innych A swoją drogą to moim zdaniem świetny sumowy wobler H6F robi tyle szumu jak się go prowadzi pod prąd,że trudno by pozostał niezauważony przez suma.Troszkę lekki do łowienia sumowym zestawem z brzegu ,ale z łódki nie ma problemu już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi