mifek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 H6S to jeden z moich ulubionych wobkow castingowych... piekni eleci, balagan w wodzie robi tez niezly no i kilka no moze wiecej niz kilka ich mam. baaaardzo je lubie, ale wole raczej te tonące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klubklen Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Bardzo mnie martwi to ze ten nagatywny watek na tym forum wogole mnie prawie nie poruszyl bo juz tego typu sytuacje gdzie wali sie wszystko w leb sa czyms normalnym i chyba jedna z cech charakterystycznych wedkarstwa w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_ Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Cześć Maciejowaty. Wtrącę: myślę, że temat kłusownictwa jest na miejscu wszędzie - odnośnie sandaczy, szczupaków, tudzież innych gatunków. Mnie tak się wydaje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klubklen Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 hasiorku ale TEN hornet nie byl juz zwyklym hornetem... To byl TEN HORNET... oryginalni epodrapany z oryginalni epowyginanymi fabrycznymi kotwiczkami Szukalem juz tego typu woblera po okolicznych sklepach i.......nie ma z takim sterem hornetow Zawsze tak jest ze jak szukam czegos konkretnego to nigdy tego niemoge znalesc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 no jak nie jak tak.... przeciez to zwykla szosteczka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi