BOB1 Opublikowano 27 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Przykro mi, przepraszam. Zasugerowałem się wpisami @Godski, że chodzi o terkotkę przydatną w trollu. Jednak w dalszych wpisach innych uczestników (których już potem nie czytałem) jasno wynika, że moja propozycja jest błędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia A czy Daiwa/Shimano ma w swojej ofercie coś z flipem? Wiem o Viento, ale niedostępna na rynku pierwotnym???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Quantum w modelu accurist miał coś takiego. Lews mają na odwrót- czyli opuszczasz przynętę a nie podnosisz ,ale są także trudno dostępne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi