Lukasz-7 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Witam, Mam pytanko odnośnie kijka z tematu. Czy ktoś z szanownych forumowiczów miał do czynienia z Tym modelem? Chodzi mi głównie o jego akcję oraz to czy w jakiś sposób zmienia się praca kija po zastosowaniu tej "przedłużki"? Dodam że łowię głównie gumami i sporadycznie wahadełka, jak by się nadawał? Z góry dzięki PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Z tego co kojarzę, mój forumowy znajomy, ukrywający się pod GG 2923044 powinien mieć rozeznanie w temacie speedmasterów. Podpytaj. Na imię ma Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 praca sie nie zmienia (wiem bo mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Mam dwa speedmastery , lecz o mniejszym ciężarze wyrzutu. Uważam , że są szybkie lecz kluskowate. Zależy kto jakim wędkami lubi lowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi