Skocz do zawartości

Rybomania 2024

Warciany

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzam wybrać się na targi do Poznania i zastanawiam się czy warto wybrać się już w piątek?
Przede wszystkim chcę uniknąć tłumów na stoiskach ale tutaj podstawowe pytanie, czy wszyscy w piątek będą już rozłożeni? Jak to wygląda w praktyce? Czy stoiska są rozkładane już w czwartek?

Edytowane przez Warciany

Piątek to chyba jedyny dzień, w który warto jechać, pod jednym warunkiem - jeśli masz bilet. Bo kupować specjalnie te drogie bilety na piątek to się nie opłaca. Na spokojnie można że wszystkimi pogadać, obejrzeć, wypić, wszystko jest zazwyczaj rozłożone.

Edytowane przez Lucas

Byłem w sobotę i nigdy wiecej. Od startu do około 16.00 płyniesz jednym pradem jak w rzece. Nie ma szans na żadne główki, spowolnienia lub cofki. Wszędzie takie kolejki że od zapuszczania żurawia boli szyja. Do dziś jak pomyślę to pluje na ścianę. Trzymajcie mnie matka.

Ponoć od tego roku mają wrócić do wystawienia się na dwóch halach, jak to było kiedyś. Na jednej handel, a na drugiej rękodzielnicy. Gdzieś czytałem wywiad z dyrektorem targów Rybomania, że po ostatniej edycji spadłą na nich ogromna fala krytyki i zamierzają wrócić do starej tradycji. Również zamierzają zrobić wszystko, aby powróciły na targi uznane firmy, które dają tym targom napęd. Jak będzie, się okaże. Trzeba śledzić listę wystawców.

Ponoć od tego roku mają wrócić do wystawienia się na dwóch halach, jak to było kiedyś. Na jednej handel, a na drugiej rękodzielnicy. Gdzieś czytałem wywiad z dyrektorem targów Rybomania, że po ostatniej edycji spadłą na nich ogromna fala krytyki i zamierzają wrócić do starej tradycji. Również zamierzają zrobić wszystko, aby powróciły na targi uznane firmy, które dają tym targom napęd. Jak będzie, się okaże. Trzeba śledzić listę wystawców.

Na planie tegorocznej zaznaczono dwa pawilony.https://rybomania.com.pl/pl/dla-zwiedzajacych/wazne-informacje/bilety/?gclid=Cj0KCQiAnfmsBhDfARIsAM7MKi1P5ZiFCbPYrwRsGQPPiLB0awT72wd3wqEZT60DOMCTlDkKBG8bxvgaApN2EALw_wcB