Skocz do zawartości

TARGI EVOLUTION

miramar69

Rekomendowane odpowiedzi

Dla spinningisty fajna impreza. W tym roku widać że w znacznie większym formacie niż w ubiegłym. Można sporo fajnych rzeczy zobaczyć i kupić. Wiele fajnych osób można spotkać. Tylko faktycznie ten płatny wstęp trochę razi. Szczególnie że to już nie jest jakaś symboliczna opłata.

• Like 2

Jakby ktoś miał trzy bilety sprzedać na piątek to proszę o pw.

To nie te targi chyba.

To nie Rybomania

A w plakacie autora wątku są inne daty? Bo wg tego co widzę na FB to 13-14 stycznia, a nie 12-14

Edytowane przez Dano.
  • Like 1

Ogólnie spoko, ale lekki niesmak pozostawia fakt, że płaci się za wstęp do sklepu...

Szkoda, że Grocholi nie widać w tym roku wśród wystawców.

Jak to nie, jest.  Poz.82.

https://targirekodzielawedkarskiego.pl/dla-wystawcow/

To nie te targi chyba.

To nie Rybomania

A w plakacie autora wątku są inne daty? Bo wg tego co widzę na FB to 13-14 stycznia, a nie 12-14

Potwierdzam daty 13-14 stycznia 2024.

12 stycznia przyjeżdżają wystawcy mają dzień organizacyjny na budowę stanowisk itp

To będzie moja 5 edycja na której będę. Bardzo fajna impreza. Masa przynęt i znajomych ludzi. Na 3 edycjach byłem jako wystawca i szczerze mogą powiedzieć że do Warszawy warto jechać. Dzieje się! :D W tym roku będę jako zwiedzający, ale już w następnym roku uderzam ze swoim stanowiskiem i moimi wyrobami! :) Gdyby ktoś z forumowiczów był w sobotę i chciał zerknąć na żywo na moje wobki to śmiało pisać! Coś w kieszeni będę miał ???? Jestem przez cały dzień, żeby wszystko dokładnie obejrzeć i z każdym porozmawiać, choć i tak myślę że może tego czasu zabraknąć! ????

• Like 1

Z ciekawostek, które udało mi się obejrzeć to głównie pracownie wędkarskie i tak np. W Fishing Rod u Sergiusza jest trochę banków z FA do obejrzenia w tym m.in. Thorus Boron 6 LB, który dopiero co wszedł do oferty.

Bartek Burski ma też sporo gotowych kijów zrobionych w tym Diamond 22 LB i 17 LB,

Thorus 17 LB, Trout Area 1LB i 2 LB ma też nowość,wędka na blanku Signum 8 LB, Matagi.

Kuznia wedkarska - Kraag 16 LB, Noctiss 13 LB, sporo Suzuki - wędki.

Art Rod - Batsony, Lamiglasy, NFC

Fishing Center- Batsony, NFC

Shimano jak wspomniałem wyżej beż kolowrotkow.

A tak poza tym to w dużej mierze kiermasz przynęt :-)

Ja tam wybieram się bardziej towarzysko, bo przynęt mam pewnie na kilka lat łowienia

Bież kasę, bo to żaden argument, tak jak największe ryby są po drugiej stronie rzeki, na drugim końcu jeziora tak ryby na pewno lepiej będą brały na nowe przynęty których jeszcze nie masz......i magazyn rośnie   ;)

• Like 2