miramar69 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 (edytowane) Witam. Czy ktoś z okolicy Sandomierza, Tarnobrzega .... wybiera się tam ??? Edytowane 7 Stycznia 2024 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 I ktoś może był w zeszłym roku i podzieli się opinią czy warto iść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Oczywiście, że warto. Sporo przynęt i nie tylko można pomacać i kupić. A spotkania z kolegami bezcenne. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Jakby ktoś miał trzy bilety sprzedać na piątek to proszę o pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulter Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Warto,warto,warto[emoji2] Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 (edytowane) Ogólnie spoko, ale lekki niesmak pozostawia fakt, że płaci się za wstęp do sklepu... Szkoda, że Grocholi nie widać w tym roku wśród wystawców. Edytowane 7 Stycznia 2024 przez Bartek_C 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Dla spinningisty fajna impreza. W tym roku widać że w znacznie większym formacie niż w ubiegłym. Można sporo fajnych rzeczy zobaczyć i kupić. Wiele fajnych osób można spotkać. Tylko faktycznie ten płatny wstęp trochę razi. Szczególnie że to już nie jest jakaś symboliczna opłata. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 (edytowane) Jakby ktoś miał trzy bilety sprzedać na piątek to proszę o pw.To nie te targi chyba.To nie RybomaniaA w plakacie autora wątku są inne daty? Bo wg tego co widzę na FB to 13-14 stycznia, a nie 12-14 Edytowane 7 Stycznia 2024 przez Dano. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Ogólnie spoko, ale lekki niesmak pozostawia fakt, że płaci się za wstęp do sklepu... Szkoda, że Grocholi nie widać w tym roku wśród wystawców. Jak to nie, jest. Poz.82. https://targirekodzielawedkarskiego.pl/dla-wystawcow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Jak to nie, jest. Poz.82. https://targirekodzielawedkarskiego.pl/dla-wystawcow/To jest lista wystawców z poprzedniego roku 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 A faktycznie, przepraszam za moje niedopatrzenie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 To nie te targi chyba.To nie RybomaniaA w plakacie autora wątku są inne daty? Bo wg tego co widzę na FB to 13-14 stycznia, a nie 12-14Potwierdzam daty 13-14 stycznia 2024.12 stycznia przyjeżdżają wystawcy mają dzień organizacyjny na budowę stanowisk itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 8 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Może kolega chce zapłacić żeby wejść i pomagać budować stoiska oraz rozkładać towar ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 8 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Faktycznie, pomyliłem targi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 8 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Warto warto. Zapraszam i ja:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 To będzie moja 5 edycja na której będę. Bardzo fajna impreza. Masa przynęt i znajomych ludzi. Na 3 edycjach byłem jako wystawca i szczerze mogą powiedzieć że do Warszawy warto jechać. Dzieje się! W tym roku będę jako zwiedzający, ale już w następnym roku uderzam ze swoim stanowiskiem i moimi wyrobami! Gdyby ktoś z forumowiczów był w sobotę i chciał zerknąć na żywo na moje wobki to śmiało pisać! Coś w kieszeni będę miał ???? Jestem przez cały dzień, żeby wszystko dokładnie obejrzeć i z każdym porozmawiać, choć i tak myślę że może tego czasu zabraknąć! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Stoisko Shimano bez kołowrotków - trochę słabo tylko woblery i wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Z ciekawostek, które udało mi się obejrzeć to głównie pracownie wędkarskie i tak np. W Fishing Rod u Sergiusza jest trochę banków z FA do obejrzenia w tym m.in. Thorus Boron 6 LB, który dopiero co wszedł do oferty. Bartek Burski ma też sporo gotowych kijów zrobionych w tym Diamond 22 LB i 17 LB, Thorus 17 LB, Trout Area 1LB i 2 LB ma też nowość,wędka na blanku Signum 8 LB, Matagi. Kuznia wedkarska - Kraag 16 LB, Noctiss 13 LB, sporo Suzuki - wędki. Art Rod - Batsony, Lamiglasy, NFC Fishing Center- Batsony, NFC Shimano jak wspomniałem wyżej beż kolowrotkow. A tak poza tym to w dużej mierze kiermasz przynęt :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Bo to mialbyc kiermasz przynęt.... I jest, bardzo zresztą udany. Osobiście do Shimano nawet nie zaglądałem bo nie taki był cel tej imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Panowie, chwalić się zakupami ????Wybieram się jutro w nadziei na mniejszy tłum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Tylko ciekawe czy wystawcy będą mieli jeszcze czym handlować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 To więcej kasy zostanie w kieszeni Ja też będę jutro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Tylko ciekawe czy wystawcy będą mieli jeszcze czym handlować?Ja tam wybieram się bardziej towarzysko, bo przynęt mam pewnie na kilka lat łowienia ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 To więcej kasy zostanie w kieszeni Ja też będę jutroHej Robert zerknji priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Ja tam wybieram się bardziej towarzysko, bo przynęt mam pewnie na kilka lat łowienia Bież kasę, bo to żaden argument, tak jak największe ryby są po drugiej stronie rzeki, na drugim końcu jeziora tak ryby na pewno lepiej będą brały na nowe przynęty których jeszcze nie masz......i magazyn rośnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi