Michci0 Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Ale może właśnie o to chodzi, aby nie było tłumu? Tam i tak ciężko porozmawiać z ludźmi, zwłaszcza w sobotę rano.znowu jak pojedziesz w niedziele czy po południu to nie ma co kupić bo większość stoisk z lepszym asortymentem jest pusta.Tak źle i tak nie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Ale może właśnie o to chodzi, aby nie było tłumu? Tam i tak ciężko porozmawiać z ludźmi, zwłaszcza w sobotę rano.Jak nie wiadomo o co chodzi to raczej wiadomo o co chodzi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Mam nadzieję że Majki z Pleciony - który co by nie mówić jest wizjonerem jeśli chodzi o sprzedaż i marketing - wprowadzi ten patent do sklepu stacjonarnego. Żeby było konkurencyjnie może być 39,99. Karta lub blik w bramce na wejściu. Wiadomo, że taki klient to błota naniesie, dupe zawraca a nie zawsze coś kupi - a tak przynajmniej nie będzie się szwędał między regałami za darmo.A najśmieszniejsze jest to że wystawcy nie dostali żadnej puli wejściówek żeby mogli rozdać klientom (znajomy wystawca mi potwierdził). Wszyscy więc muszą bulić. To nie chodzi o kwotę chodzi a o zasadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Grombik te targi rozwijał kilka lat i osiągnął poziom, który w mojej opinii jest wysoki.W ciemno idę, że organizacja tego wydarzenia zajmuje trochę więcej czasu niż 40 minut przed jego rozpoczęciem. Charytatywnie nie będzie tego robił, bo i dlaczego.To jego sposób zarabiania na życie. Ustalił taką cenę i albo ją akceptujecie, albo nie idziecie na targi - zawsze macie wybór. Zapewne będzie dużo relacji na You Tube - będzie można pooglądać. Z reklamami w tle, bo miesiąc na YT bez reklam kosztuje 26 zł.Bilet na targi, to cena 8-10 lepszych piw w skali roku albo paru litrów paliwa do auta. Kilogram mięsa czy zwykłej wędliny tyle kosztuje.A w niedzielę po południu wszystkie stanowiska mają towar na wystawie, bo takie mają zapisy w umowie.Może nie wyjdziesz z zakupami w kieszeni, ale na pewno zobaczysz, a u wielu wystawców również zamówisz to co Ci się podoba. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Ja patrzę na to tak, że ten bilet to koszt 3-4 przesyłek. A tam mogę kupić od wielu wystawców „na próbę” po 1-2 przynęty. Dodatkowo jest szansa spotkać na żywo ludzi, od których kupuje przynęty tu na jerku, a w dzisiejszych „internetowych” czasach miło uścisnąć komuś dłoń w realnym świecie :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Cześć.Szukam dobrego człowieka z Kielc lub okolic kto jedzie na tegoroczne Targi Evolution.Kogoś kto przy okazji wyjazdu na targi, zdecydował by się przewieść piec gitarowy (51x55x31cm, 23kg) z Kielcpod halę targów gdzie go odbiorę i będę miał okazję się odwdzięczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Widziałem wśród wystawców będzie Shimano, a czy będzie można kupić kołowrotek, jeśli tak,to czy ceny są przystępne? Pytanie drugie to czy mają pełną ofertę? Edytowane 14 Stycznia przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Shimano Polska i pełna oferta? zejdz na ziemie, sprzedaży też moim zdaniem nie będzie...reklamowali się że będą w wędkami więc znając ich ogarnięcie to kołowrotków moga wogle nie zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Nie wiem - pytam, nigdy nie byłem na targach skąd mam wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Nie wiem - pytam, nigdy nie byłem na targach skąd mam wiedziećRok temu kołowrotków nie było, a jak będzie w tym roku to nie wiem. Od wystawców „firmowych” rok temu kupić się nic nie dało. Chodziło im o reklamę, a nie sprzedaż. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedkarzIncognito Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Widziałem wśród wystawców będzie Shimano, a czy będzie można kupić kołowrotek, jeśli tak,to czy ceny są przystępne? Pytanie drugie to czy mają pełną ofertę?Pełnej oferty na 99% nie będzie. Jeżeli chodzi o kołowrotki, to najprawdopodobniej będą nowości, flagowe modele i bestsellery czyli: Stella FK, TP24, Stradic FM, Vanford FA, coś z serii SW, z dwa multiki i to na tyle z młynków. Do tego jakieś wędziska i ściana przynęt. Będzie to wyglądało mniej więcej tak:https://youtu.be/bzPUT0-HsSI?t=1834 Pozdrawiam. Edytowane 16 Stycznia przez WedkarzIncognito 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Prośba. Potrzebuję pomocy.Czy któryś z kolegów mógłby odebrać z targów przesyłkę dla mnie i wysłać mi ją paczkomatem? Szczegóły wysłałbym na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Prośba.Potrzebuję pomocy.Czy któryś z kolegów mógłby odebrać z targów przesyłkę dla mnie i wysłać mi ją paczkomatem? Szczegóły wysłałbym na priv.Napisz na prv, może będę mógł pomóc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Ok już piszę na priv???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Uuuuu coraz większa impreza. Bardzo dużo ludzi.Nawet bokserzy byli ????Piątki pozbijane.Kupiłem ci miałem kupić.Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) To może ja dwa słowa na temat wystawców na tegorocznych targach Evolution 2025. Otóż zakupiłem w dniu dzisiejszym piękne woblery i smużaki od pewnych firm wystawiających się na owych targach - przynęty śliczne ,dopieszczone - natomiast posiadają jedną wspólną cechę ... Nie działają jak powinny A raczej wcale nie działają. Chciałem kolegów przestrzec -kupujcie u sprawdzonych twórców - niestety jak się przekonałem na własnej skórze jest tam kupę tandety w chorych pieniądzach. Coraz więcej -pseudo twórców z totalnym szajsem na stoiskach. Na tą chwilę obraziłem się na tego typu imprezy Pierwszy i ostatni raz - no chyba ,że mi przejdzie Stan na tą chwilę ? - kupę hajsu wyrzuconego w błoto . Woblery już w śmietniku Aha nie zamierzam ich zwracać - szkoda moich nerwów ... Edytowane 18 Stycznia przez "Paweł" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Pawle może to były do ''spławiania ''? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Hehe, bo ma ładnie wyglądać. Najbardziej śmieszy mnie fakt tworzenia bo. Woblerów boleniowych czy też pstrągowych przez osoby, które w swojej okolicy nawet nie mają takiej rzeki z takimi rybami... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Paweł możesz rozwinąć temat bo mnie zaciekawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Dlatego kupiłem to co chciałem. Bez impulsów bo fajne itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Paweł możesz rozwinąć temat bo mnie zaciekawił Nie chce ,robić gó...o burzy. Nie lubię i nie mam ochoty na słowne przepychanki - mam ich za dużo w pracy Po prostu koleżeńska rada - kupujcie u sprawdzonych twórców Marcin -do spławiania wobler boleniowy ? Smużak ze sterem do spławiania ? Natomiast ,były również fajne momenty . Podszedłem do pewnego stanowiska ,zapytałem a co tam Pan masz pod ladą w tym ładnym pudełku - zobaczywszy fajne wobki na oko 4-5cm bolenióweczki z dziwnymi sterami ...Sprzedający powiedział "tych nie wystawiam bo mi nie wyszły - pracują ok ,ale stery wkleiłem nie odpowiednim klejem i odpadają - nie chce sprzedawać gówna . Jak poprawie to wystawie na kolejnych targach ...Także są i fachowcy ...żeby nie było Edytowane 18 Stycznia przez "Paweł" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Dlatego kupiłem to co chciałem. Bez impulsów bo fajne itd.Grzegorz, jak wiesz lub nie, woblery robię na własny użytek i chciałem podpatrzyć najlepszych w Pl . Tak po prostu zobaczyć jak to robią inni - jakie mają kształty jaka jest praca tych perfekcyjnych wobków. Zorientować się jak to robią debeściaki - nie takie dłubki jak ja ...Okazało się jak to w życiu ,że nie wszystko złoto co się świeci Nie kupowałem pod wpływem impulsu - zdecydowanie z czystej ciekawości . Nie jest to kwestia wyżalenia się na forum a tylko przestrogi dla kolegów ....Od tyle ... Edytowane 18 Stycznia przez "Paweł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Paweł, ale napisz parę słów więcej, co nie grało z tymi woblerami. Nie interesuje mnie od kogo były, tylko co Ci przeszkadzało. Jakby co, może być na priv.Tak w ogóle to niezły zawodnik jesteś, że już zdążyłeś sprawdzić te przynęty ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Dziś 6 na plusie - siedzieć w dom,u to grzech Idz imienniku i się wyspowiadaj z tego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia A ja jestem ciekaw gdzie udało Ci się je sprawdzić.Dziś zakup, dziś sprawdzenie i takie wnioski. Udsło Ci się udać z nimi nad wodę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi