domeldoom Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Cześć, kumpel poprosił mnie o pomoc - potrzebuje skrzydełka typu colorado i willow, rozmiar 1 - 2.Gdzie takie coś kupić?Żeby to pracowało jak należy. pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Polfishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Willow nie mam. Colorado 0 i 1 chyba mam. Jakbyś chciał jakieś małe ilości mogę sprawdzić wiec daj znać na priv. Kolega Essox nie wiem czy nie robi jakiś obrotek wiec i skrzydełka też powinien mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Willow nie mam. Colorado 0 i 1 chyba mam. Jakbyś chciał jakieś małe ilości mogę sprawdzić wiec daj znać na priv.Kolega Essox nie wiem czy nie robi jakiś obrotek wiec i skrzydełka też powinien mieć.Do czego potrzeba,mam jakieś skrzydełka "obce" na których nie będę robił błystek to mogę odsprzedać,bo nie chcę mieszać ze swoimi modelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 8 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Do czego potrzeba,mam jakieś skrzydełka "obce" na których nie będę robił błystek to mogę odsprzedać,bo nie chcę mieszać ze swoimi modelami.Zapytam kumpla, napiszę PW, żeby nie zaśmiecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi