WedkarzIncognito Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Design nawiązuje mocno do TP 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 (edytowane) https://youtu.be/6JiGlBd-Lwk?si=Wl_SzWkJ_gSJYWw3 Edytowane 12 Stycznia 2024 przez zander3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulter Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Kiedy w Polsce? Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 To się będzie palcować jak stella... :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Design nawiązuje mocno do TP 11To samo pomyślałem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin70 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=hdY7-fHqa54 https://fish.shimano.com/ja-JP/product/reel/hanyouspinning/a075f00003slw5kqac.html Cena wersji 4000M jakieś 1.500zł na nasze. Edytowane 12 Stycznia 2024 przez Marcin70 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Z wyglądu nie przyciąga Może kultura pracy się obroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 W ciul brzydki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Hehe, taki "Miravel". I coś tani... A tak na poważnie. Przypina troszkę z wyglądu TP 2011, którego wielu wędkarzy mile wspomina. W tym ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Z wyglądu szału nima choć jestem fanem Twin Powerow zarówno w wędkarstwie jak i motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Za chwilę rocznik 2020 dostanie miano kultowego a ceny mocno podbiją [emoji23]( jak co wypust nowego tp.) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Za chwilę rocznik 2020 dostanie miano kultowego a ceny mocno podbiją [emoji23]( jak co wypust nowego tp.)Moje xd 17 właśnie nabrały na wartości... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Przyzwyczaieni do agresywnego wyglądu szpuli w 2020, ten nowy TP wygląda jakoś dziwnie, ale mi się podoba. Dobrze, że nie świeci jak FJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 A mi się taka stonowana kolorystyka bardzo podoba, czekam na wersję PG, i jak będzie dostępna to zamawiam.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin70 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Kosmicznych zmian nie ma, chyba tylko dostał wolną oscylację.Reszta od wersji 2020.Dla mnie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Dobrze ze wychodzi bo juz myslalem o Vanquishu zeby kupic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Jeszcze chwile będzie trzeba na niego poczekać W PL pewnie dopiero wiosna się pokarze Chyba że shimano cos ma żeby na rybomanii pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 To nie będzie 2500 z głęboką szpulą na Europę? Tym razem nie dokonali samokrytyki, jak w przypadku Stradica FL. Chyba ktoś w Shimano musiał się wtedy mocno uderzyć w głowę.Nowy TP wygląda całkiem nieźle, a że bardzo przypomina całą resztę? Widać, że nie mają tu jakiegoś pomysłu. Teraz ja i przemo_w będziemy niecierpliwie czekać na jakiś filmik zrobiony w Rosji i co tam oni powiedzą dokonując rozbiórki nowego TP. Będzie można coś więcej o nim powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin70 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Te filmiki to są o kant d.Niech zaczną łowić i jak się coś popsuję to wtedy rozbierać i pokazywać.Taka rozbiórka nowego młynka i wydawanie opinii jest bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 No i teraz problem się zrobił bo nie wiadomo co zamówić z nowych wypustów do cięższego łowienia, TP PG czy może Daiwa Certate? Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 To nie będzie 2500 z głęboką szpulą na Europę? To jest zestawienie modeli na rynek japoński. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedkarzIncognito Opublikowano 12 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 (edytowane) Kosmicznych zmian nie ma, chyba tylko dostał wolną oscylację.Reszta od wersji 2020.Dla mnie może być.Oprócz wolnej oscylacji (Infinityloop) nowy TP został wyposażony w:Infinityxcross - Większe zęby na przekładni głównej.Infinitydrive - Technologie uzupełniające X-Ship zmniejszające tarcie pomiędzy wałkiem posuwu szpuli a pinioniem.Anti-Twist Fin - Płetewka przy rolce.Duracross Drag- hamulec, w którym podkładki to mix wytrzymałości carbonu z czułością i precyzją filcu. Zrobiła się z tego Twinka taka troszkę Stella. Oczywiście Twin Stellą nigdy nie będzie, ale patrząc na papier można odnieść odmienne wrażenie. Pozdrawiam. Edytowane 12 Stycznia 2024 przez WedkarzIncognito 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Te filmiki to są o kant d.Niech zaczną łowić i jak się coś popsuję to wtedy rozbierać i pokazywać.Taka rozbiórka nowego młynka i wydawanie opinii jest bez sensu.Ale mają pokazać po pół roku, po roku? Kołowrotek używany kilka razy w tygodniu, czy raz na miesiąc? Z jakimi przynętami? Koniecznie popsuty? Jeśli kogoś interesuje co w środku i jakie różnice w stosunku do poprzednich modeli, to raczej te czysto marketingowe opisy ze zdjęciami na stronie Shimano można sobie o kant d. rozbić. Mówią niewiele. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 https://youtu.be/EVgSkqlg_pU?si=dsGbhzqAiSlAIqy5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi