przemow Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 (edytowane) https://youtube.com/shorts/sajt3b3LNA8?si=YQBRFjf7WYgNpiaj Tu tak dla porównania vaniek '23 ,twin'24 i twin '20 jak je słychać To w tle to takie dodatkowe efekty dźwiękowe Grzesiek wiesz że na mnie takie filmiki i kręcenie młynkami w domu dziają jak płachta na byka :-)Bo nad wodą musisz trzymać korbę i ją chcąc nie chcąc dociskać. A wtedy z żadnego tego młynka nic nie usłyszysz. Ps. Takie filmy nagrywa się w łazience i w nocy jak wszyscy w domu śpią ha ha :-) Edytowane 22 Marca 2024 przez przemo_w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Grzesiek wiesz że na mnie takie filmiki i kręcenie młynkami w domu dziają jak płachta na byka :-)Bo nad wodą musisz trzymać korbę i ją chcąc nie chcąc dociskać. A wtedy z żadnego tego młynka nic nie usłyszysz. Ps. Takie filmy nagrywa się w łazience i w nocy jak wszyscy w domu śpią ha ha :-)Wiem Przekonałem się nieraz, że odczucia nad wodą są inne niż te w domu Ale jak ktoś chce to niech sobie rozkminia Chciałem tylko pokazać co wg mnie znaczy "rozklekotany" Jeden twin i drugi spasowane są tak jak trzeba nie mają nadmiernych luzów Kręcą prawidłowo Jedynie 20 jest "glosniejsza" w fotelu Ale jak byś komuś taki kolowrotek sprzedal to Ci powiedzą że ch....o kręci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebulba Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Byłby extra filmik gdyby nie te ptaki w tle.Widać że stary twin power już się ułożył, bo po zakręceniu korbka hamuje najpóźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 (edytowane) Byłby extra filmik gdyby nie te ptaki w tle.Widać że stary twin power już się ułożył, bo po zakręceniu korbka hamuje najpóźniej.nie dam rady ich uciszyć Chyba że w niedzielę jak rosół będę gotował Edytowane 22 Marca 2024 przez Rampampam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Według mnie celem nagrywania i wstawiania takich filmów jest głównie pokazanie potencjalnym nabywcom,że kazdy kołowrotek a szczególnie nowy potrafi szumieć(szczególnie w warunkach przedstawionych w tym filmiku),a jego praca po kilkukrotnym użyciu troche się zmienia ...pewnie każdy kto kupi topowy kołowrotek jest ciekawy czy aby ten który nabył kręci podobnie do reszty....a w niektórych przypadkach pozwoli w jakimś stopniu uspokoic i pokazac że inne pracują podobnie...i wtedy głowa staje się spokojniejsza a i pewnie zwrotów mniej będzie...szkoda że kolega już filmik usunął 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Tez nie zdążyłem. i w ogóle kołowrotków nie słucham. Od czasu kiedy blokady są ciche. Pamiętacie terkoczące? Dla mńie znaczenie ma tylko jak się kręci i co czuć. I jak sie otwiera i jak zamyka kabłąk. No i hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelxx Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Witam. Wiadomo kiedy będzie dostępny TP 2024 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Witam. Wiadomo kiedy będzie dostępny TP 2024 ?Witam.Tak. Wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Super, wielkie dzięki bo i ja skorzystam z Twojej wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Witam. Wiadomo kiedy będzie dostępny TP 2024 ?Połowa kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Połowa kwietnia.A wiadomo którego roku? ???????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Nie długo.Ale chyba najpierw będzie pula "Pre Order". Z tego, co wiem. Każdy sklep mógl zapewnić sonie pierwszy rzut zamawiając sporo wcześniej te Twinki. Późmiej dopiero stała sprzedaż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 https://www.youtube.com/watch?v=drt2IjJdjRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 https://www.youtube.com/watch?v=drt2IjJdjRYTo 1000 z większą szpulą?Myślę o pstrągach ale zdarzaja się dzikie przyłowy trotki i tęczaków. Szkoda by było go katować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Komu już się znudził?https://www.olx.pl/d/oferta/kolowrotek-shimano-twin-power-fe-c2000s-nowosc-2024-CID767-IDZxNlp.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Dark Komu już się znudził?https://www.olx.pl/d/oferta/kolowrotek-shimano-twin-power-fe-c2000s-nowosc-2024-CID767-IDZxNlp.htmlDarkowi z Białegostoku :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYCHU SZ-EK Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Ktoś może już posiada 4000 PG i jest w stanie coś powiedzieć czy warto kupować bo rozmyślam na nim albo będę szukał 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Na pewno testerzy w Japonii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 Czy ktoś kojarzy kiedy faktycznie rozmiar 4000 będzie dostępny w krajowych sklepach? Bo już miał być przed majówka, po majówce, po jutrze a teraz słyszę głosy że w czerwcu ? Shimano Polska chwali się tym kołowrotkiem od kwietnia a towaru brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelxx Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 Już się pojawiają po sklepach rozmiary 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 daj jakieś linki jak możesz do normalnego znanego sklepu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 daj jakieś linki jak możesz do normalnego znanego sklepu...23 maja ma być na magazynie Shimano w PL...jutro będą u mnie juz rozmiary 2500 i C3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 Czyli nie ma i nie wiadomo kiedy będą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 Czyli nie ma i nie wiadomo kiedy będą....będą lada dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 (edytowane) daj jakieś linki jak możesz do normalnego znanego sklepu...https://fish-candy.de/shop/limited-offer/reels/shimano-24-twinpower-fe/ Zamówiłem właśnie 4000mhg. Edytowane 21 Maja 2024 przez dante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi