Darek_W Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Takie coś mi się dzisiaj podpowiedziało na YouTube Pamiętajcie o właściwym serwisowaniu TP https://youtu.be/gnDjIXXapb8?si=zYKKnZsViUZdlGPd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Na pewno testerzy w Japonii W przyszłym tygodniu będę miał 4000 PG u siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYCHU SZ-EK Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 W przyszłym tygodniu będę miał 4000 PG u siebie.możęsz zdradzić gdzie zamawiałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 możęsz zdradzić gdzie zamawiałeśKupiłem 4000MHG i 4000PG na fish-candy.de PG był ostatni na stanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 W przyszłym tygodniu będę miał 4000 PG u siebie.4000PG są dostępne w Japonii od początku maja, tydzień później pojawiły się wyczekiwane 3000MHG ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 (edytowane) Wyjątkowo straciłem cierpliwość i odechciało mi się zabawy w "będzie/nie będzie" przed czerwcem i od tygodnia śmigam z nowym 4000M z Japonii Bardzo dobra decyzja i ogólnie świetny młynek - nareszcie coś od Shimano na co warto było zaczekać. Na żywo prezentuje się znacznie lepiej niż można się było spodziewać, jeśli ma to dla kogoś znaczenie. Być może w przyszłości dokupię jeszcze PG, a w cenie wysyłki wziąłem sobie jeszcze kilka linek, o których w Europie mogłem sobie tylko pomarzyć. Jeśli ktoś nie chce Stelli i wciąż się zastanawia to moim zdaniem nie ma nad czym - naprawdę warto. Edytowane 21 Maja 2024 przez kineret 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Witam, a czy wiadomo z jakimi innymi starszymi ma wymienne szpule? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Witam, a czy wiadomo z jakimi innymi starszymi ma wymienne szpule? TomekOd Stradica FL w górę wszystkie pasują bez kombinacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 27 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Skąd takie tezy że w końcu coś na co warto było czekać? Pytam z ciekawości. Czym urzekł młynek bo sam sie zastanawiam nad przesiadką na nowego lub dokupię stelle fk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 27 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Ja na przykład wymienia bo mi się np podoba. Sprzedałem jednego z poprzedników i czas na nowy model. Wyleczyłem się z serwisów, biorę nowy, 3 lata i zmiana ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 (edytowane) Skąd takie tezy że w końcu coś na co warto było czekać?A to moja prywatna opinia oparta na hipotetycznym stosunku cena/jakość nowego Twin Powera w stosunku do pokrewnych produktów na rynku Przez pewien czas sam rozważałem dokupienie Stelli FK w rozmiaze 4000, więc jeśli już używasz to raczej niczego nowego nie zyskasz (ewentualnie wersja PG). Z drugiej strony przy moim zastosowaniu TP FE obiektywnie w niczym jej nie ustępuje, a jest sporo tańszy - tak że z mojego punktu widzenia warto było zaczekać. Edytowane 28 Maja 2024 przez kineret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 30 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Wczoraj dojechały. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Do moich zastosowań wystarczą w 100%. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 30 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Ja swojego PG też już dostałem.., w niedzielę będzie mieć pierwsze testy na wodzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 30 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 A ja dalej czekam na realizację od znanego importera z Staszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 30 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 A ja dalej czekam na realizację od znanego importera z Staszowa Ja tam akurat nic nie kupuję. Te tutaj zamawiałem z Niemiec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelxx Opublikowano 31 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Mój 4000 MHG dzisiaj dotarl.Super sie prezentuje, fajnie kreci a nawoj żyłki i plecionki mistrzostwo - o wieeele lepiej niż wersja wcześniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 https://fish-candy.de/shop/limited-offer/reels/shimano-24-twinpower-fe/ Model 4000 PG znowu dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micke75 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 (edytowane) Krew już człowieka zalewa czekając na tego Twina 4000, miał być kwiecień, później maj, no i mamy połowę czerwca i dalej brak. Niby już miały być w polskim magazynie Shimano ale w to już też powątpiewam. Ostatni raz opłaciłem zamówienie w przedsprzedaży, to jakaś kpina. To będzie mój ostatni kołowrotek zamówiony na polskim rynku. Edytowane 13 Czerwca 2024 przez micke75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Krew już człowieka zalewa czekając na tego Twina 4000, miał być kwiecień, później maj, no i mamy połowę czerwca i dalej brak. Niby już miały być w polskim magazynie Shimano ale w to już też powątpiewam. Ostatni raz opłaciłem zamówienie w przedsprzedaży, to jakaś kpina. To będzie mój ostatni kołowrotek zamówiony na polskim rynku.Niech Ci zwrócą pieniądze i zamówisz w Niemczech. Chyba,że różnica w cenie jest duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 (edytowane) Ja swój PG na szczęście zdobyłem..,już po testach i pierwszych udanych holach.. ( dzięki Mariusz???? świetny młynek..)a teraz przymierzam się do dodatkowej - płytkiej szpuli, ale cena kosmos.., jak do Stelli..???? Edytowane 13 Czerwca 2024 przez ubot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micke75 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Ja swój PG na szczęście zdobyłem..,już po testach i pierwszych udanych holach.. ( dzięki Mariusz świetny młynek..)a teraz przymierzam się do dodatkowej - płytkiej szpuli, ale cena kosmos.., jak do Stelli.. Super ale rozumiem, że nie kupiłeś w Polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micke75 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Ja swój PG na szczęście zdobyłem..,już po testach i pierwszych udanych holach.. ( dzięki Mariusz świetny młynek..)a teraz przymierzam się do dodatkowej - płytkiej szpuli, ale cena kosmos.., jak do Stelli.. Jaka cena szpuli płytkiej ? A i pytanko czy płytka szpula z PG pasuje do zwykłego 4000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Wielkość ta sama więc pasuje.., a cena to pewnie z opłatami wyjdzie blisko 500 zł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micke75 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Wielkość ta sama więc pasuje.., a cena to pewnie z opłatami wyjdzie blisko 500 zł.. ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 (edytowane) Super ale rozumiem, że nie kupiłeś w Polsce ?Tak, ściągany z zagranicy.. Edytowane 13 Czerwca 2024 przez ubot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi