Skocz do zawartości
  • 0

4 cz travel

jabadu

Pytanie

witam

wszystkich i mam pytanie do kolegów poszukiję 4 cz spinningu pod stała szpulę,najlepiej do dł 260cm okolo 35gram o mocy 17-20lbs o akcji szybkiej,sporo jezdzę po angli swoim skuterkiem 125cm3 :lol: za rybkami oczywiscie i taki trawelek byłby idealny dla mnie,w transporcie ,bo juz 2 kije dwu skladowe zdolalem polamac na motorku :( a taki 4 sklad przytroczony do plecaka to było by cus :mellow: wole 4 sklad bo mozna jak cos na 2 czesci zlozyc nie jak z upierdliwymi 3 czesciówkami :angry:

słyszalem ze zła muchowka to dobry spinning,zła w sęsie ze jest sztywna i ciezko sie laduje sznur,za to mozna taki blank adaptowac na pinning,mp,blanki muchowe morskie do linek 10 lub 12 wiadomo w wedkach muchowych 4skladów jest od ciorta,

moze ktos ma doswiadczenie ztakimi konstrykcjiami?

generalnie moje rybki to lososie,szczupaki i okonie najlepiej zeby kij mial w miare subtelna szczytówke i mocny dolnik,

przynety to głownie guma max 9cm głowki 20gr,i wobki max 10cm,łowie prawie zawsze na plecionki,wedka musi byc dosc mocna by w nurcie dała radę przesunąc wobka w pysku łososia i skutecznie zaciąć.

czy macie jakieś propozycjie?

baaaaardzo prosze o pomoc,cena raczej nie gra wiekszej roli,jestem w stanie poswiecic na kij okolo 400 funtów

pozdrawiam

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0