tomaszek11 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam. Na jednym z kijów mam założone recoil'e. Uwag do samego użytkowania nie mam żadnych... poza tym że pierwsza zaczęła "brzęczeć". Nie wiem z jakiego powodu, może to ja gdzieś zaczepiłem, może to ten egzemplarz felerny jakiś a może te typy tak mają...Pozostałe na razie siedzą cicho.Kij zacny więc trochę mnie to irytuje.Czy z własnych doświadczeń macie jakieś rozwiązanie poza wysłaniem do rodbuildera żeby wymienić na nową.Próbowałem ją jakoś poprzeginać ale coż, nie po to ktoś wymyślił recoile żeby łatwo się odkszałcały Każdą podpowiedź docenię. Tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Byłby to niezły wyczyn, odkształcić REC na zimno. Czytałeś to: http://jerkbait.pl/topic/7386-klikajace-i-trzeszczace-przelotki/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Tak, tylko ja nie mówię o klikaniu pod omotką tylko o "brzęczeniu" dwóch nawojów przelotki bezpośrednio "o siebie". W pozostałych przelotkach poszczególne nawoje przylegają ciasno o siebie, w tej akurat są trochę luźniejsze. Czasami potrafią zabrzęczeć jak blaszka pstryknięta paznokciem. Irytujące. Tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 A, o to chodzi. Nic z tym nie zrobisz. Nawet w sztywnym drucie ciężko by to było przygiąć, a co dopiero w REC. Możesz spróbować to reklamować, do wymiany co najwyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi