Krzysiek_W Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Zdaje się, że jakieś targi wędkarskie: Na okoliczność, gdy wysyłacie czasem młynek, do smarowania, albo naprawy gwarancyjnej. Myślicie sobie, tam na pewno pracują dobrzy fachowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Dobre Młotkiem Panie nic na siłę... ja na szczęście zaprzyjaźniłem się ze śrubokrętem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaymona Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Wyłączyłem w połowie, na szczęście sam sobie serwisuje sprzęt i nie jestem skazany na takich pożal się Boże fachowców.BTW ciekawi mnie gdzie się podziała ta słynna niemiecka precyzja i solidność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 No co chcecie wacik i brudna szmata czyści dobrze multika.Ja tam na tym się nie znam, to nie moja branża widać multik to proste urządzenie i nie ma się z nim co pieścić :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinncaster Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Ja pierdziu... już w 25 sekundzie widać jak ten filmik się potoczy. umęczyłem się i bolało mnie serce.konserwacjone kastracjone ja ja naturliś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Ja pierdziu... już w 25 sekundzie widać jak ten filmik się potoczy. umęczyłem się i bolało mnie serce.konserwacjone kastracjone ja ja naturliśDaj mu szansę może się poprawi :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 co on tam miodzi tą chusteczką do nosa jakieś kozy rozsmarowuje fuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Nie ma to jak wyszarpywanie nieodkręconej śruby kombinerkami Teoria spiskowa:Firma ABU za mało sprzedaje nowego, więc tym filmem zachęca swoich klientów do samodzielnego serwisowania kołowrotków.Po 2 takich serwisach klient kupuje nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi